Louis Tomlinson hányas számú kabinba volt a London Eye-on?
Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 16:04
11/21 Vivien Tomlinson Lou válasza:
Perxe h fel rakom am...én vooltam Brüsszelbe és Párizsban is de te mikor vooltál ?
12/21 A kérdező kommentje:
én is voltam brüsszelben onnan mentünk franciországban ott tranzithotelben aludtunk és onnan mentünk londomba és október 6-14 voltam te?:) ebben az évben
2012. nov. 2. 20:20
13/21 Vivien Tomlinson Lou válasza:
Formula1 ben ? és más osztályok is vooltak és az idegen vezető neve véletlenül nem Balázs voolt ?? Am...Ha el moondod h kell képet fel rakni ide fel teszem
14/21 A kérdező kommentje:
egyszer a csalúg közelében lévő farmula 1-ben vissza fele meg a párizsiba :D a miénket Csöpi néninék hívták de mindenki Po''csinek hívta:D ha van facebookod akkor bejelöllek és ha ott átküldöd?:) és a suliból jött több osztály:)
2012. nov. 4. 09:59
15/21 Vivien Tomlinson Lou válasza:
Akk...rossz idegen vezetőt kaptatom a milyén olyan voolt mint Niall*-* Mi is ott áltunk meg O.o Véletlenül nem 9 napot vooltaok ?
17/21 okoska:) válasza:
Nem baj ha én is bejelöltelek? És nekem is elküldenéd a képet?? olyan mázlistáák vagytok:) Igazából én is voltam már kétszer Londonban, de amikor én a London Eye -ban ültem akkor még nem ismertem őket és 7 nappal hamarabb voltam:/ De akkor még nem is ismertem őket.. (2011,november) Most 2012 augusztusban is voltam, és mindenhol őket kerestem, de nem találkoztunk:/ :D Pedig El És Lou akkor mentek az Olimpiára csak elkerültük egymást, vagy nem vettem észre őket a nagy tömegben:/ .. De a lényeg a lényeg én is megnézhetem a képet?? Úgy örülök ha egy magyar directioner találkozik velük, akkor legalább nekik szerencséjük volt és akkor nekem is nagyobb lesz a "hitem" hogy én is találkozok velük egyszer:))
18/21 Vivien Tomlinson Lou válasza:
Am...be jelöltelek nézd meg a képeim közt asszem már fel raktam :P
19/21 A kérdező kommentje:
nem találom :(
2012. nov. 14. 19:33
20/21 Vivien Tomlinson Lou válasza:
Akk.....majd el kérem a bnőm gépét (fényképező) és fel rakom mert minden képet ő csinált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!