Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem tudok...

Mit tegyek, ha nem tudok dönteni egy nagyon fontos kérdésben?

Figyelt kérdés
Most nem kezdem el kifejteni,mert nagyon,de nagyon hosszú lenne.Lényegében azért kérdezem ezt,hogy hátha kapok tőletek valami "formulát",ami aztán másokon is segítene.
2009. aug. 6. 23:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen kérdésről lehet szó. Döntsd el neked mi a fontos: szeretet, pénz, stb. Ami a legközelebb áll a döntésedhez, azt válaszd.
2009. aug. 7. 00:06
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Lehet, hogy úgy könnyebb, hogy ha nem azon gondolkodsz, hogy melyik verzió a jobb, hanem hogy melyik verzió a rosszabb. A kevésbé rosszat válaszd.

Ha olyan jellegű, hogy pl. ezt megcsináljam, vagy ne; elmenjek ide, vagy ne, akkor azon gondolkozz el, hogy sajnálnád-e utólag, ha nem csinálnád meg, ha nem tennéd meg. Vagy: megbánnád-e, ha megteszed.

Sok sikert!

2009. aug. 7. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:
ne dönts, hagyd a maga útján menni.
2009. aug. 7. 00:35
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Mérlegelj: mit nyerhetsz, mit veszthetsz... Ha kell, készíts listát.
2009. aug. 7. 00:58
 5/7 anonim ***** válasza:
ő hát hallgass a szívedre,vagy nem tudom XD Én ha egy döntést hozok az mindenképpen jó lessz de amúgy gondold át neked melyik lenne a jobb döntés! Ha nem tudod ec-pec elj!
2009. aug. 7. 12:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Igyekeztem jól dönteni,bár sosem tudhatjuk,mikor teszünk jól (szerintem).Mindennek van egy pozitív és egy negatív oldala is (sajnos).Döntenem kellet egy ígéret és egy nagy vágyam között (készítettem listát,egy éjszakát nem aludtam),végül az ígéretemet választottam,bár a vágyam egészen más.Megígértem a szüleimnek,hogy befejezem az egyetemet,de közben rájöttem,egészen mást szeretnék csinálni,mint amit tanulok.Az élet elém tett egy szuper álláslehetőséget,de cserébe le kellene mondani a suliról,mert megoldhatatlan egyszerre a kettő.:(:(:(Átgondoltam minden lehetőséget,s rá kellett jönnöm,ki kell bírnom még sanyarú két és fél évet,azután talán végre elkezdődhet az ÉLETem.Sajnos rosszul választottam a szakirányt,meg egyáltalán a szakmámat,de csak az lebeg a szemem előtt,hogy MEGÍGÉRTEM!!!De abban reménykedek,hogy majd hoz még ilyen lehetőséget a sors....Elvégre még fiatal vagyok (21):)...Gondoltam tartozom ennyivel,hogy leírom nektek röviden,mi a baj...
2009. aug. 7. 23:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Kerdező azóta mi a helyzet?

A helyedben lehet önzőbb lettem volna mert az életed nem a szüleidé.

2023. máj. 30. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!