Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Haverság vagy több?

Haverság vagy több?

Figyelt kérdés
Pár hónapja megismerkedtem egy jó fej sráccal az interneten, azóta szinte nap mint nap tartjuk a kapcsolatot és beszélünk. Neki családja van, gyerekei. Én tényleg úgy nézek rá mint egy haverra, de mégis zavar ha mással ugyan úgy bán mint velem. Mert mondja hogy én vagyok a legjobb haverja, de mégis zavar ez az egész, szinte már féltékenységé vált ez az egész. Ha nem ír vissza egyből azt gondolom biztosan azzal a másikkal beszél és nem velem, ilyenkor gyomorgörcsöm van és ideges vagyok. Hogy tudnám ezt legyőzni? Sokat számít ő nekem, és nem akarom azt higgye belé szerettem! :S Magyarázom neki hogy ez nem szerelem, de mégis úgy érzem hogy féltékeny vagyok azokra akikkel foglalkozik. Megőrülök! Le akarom szarni ha mással beszél, foglalkozik. :(

2012. okt. 14. 09:04
 1/3 anonim ***** válasza:
ne akard kisajátítani. nem tesz jót a kapcsolatnak
2012. okt. 14. 09:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Van féltékenység a barátok között is, nem kell ahhoz szerelembe esni, hogy ez a jelenség felszínre törjön.

Viszont tényleg rámehet a kettőtölk barátai kapcsolata, ha ezt így folytatód.

2012. okt. 14. 10:47
 3/3 A kérdező kommentje:

A héten már nem 1x zúdítottam rá a haragom.

Igaz az egyik jogtalan volt, a másik pedig jogos.

De azok után amit én csináltam vele, és ő megbocsájtott, így én sem haragudtam meg rá. Most minden jó, de mégis zavar, hogy foglalkozik egy számomra nem szimpatikus emberrel, minden rosszat amit csak lehetett elmeséltem róla,mondta hogy nyugodjak meg úgy sem fog vele komolyabban foglalkozni. De mégis mégis zavar. Azt mondja mindig, ha neki nem ártott ő miért ne foglalkozzon vele..

Aggasztó ez számomra. De bele törődöm, mert sokkal többet ér a barátságunk.

2012. okt. 14. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!