Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik út lenne a helyesebb?

Melyik út lenne a helyesebb?

Figyelt kérdés

Felmondták másodjára is a Diákhitelemet. Beszéltem az NAV-val, (egyébként tök kedvesek voltak!!!) azt mondták hogy a fizetésem egyharmadát letiltják, de ha nem tudják behajtani akkor öt éven belül elévül.

Viszont munkanélküli vagyok, végzettségem "büfé-ruhatár" (komm-művszerv).

Én meg azon gondolkodom hogy:

1. Menjek-e ki egyszál magamban külföldre (Anglia, Skandinávia) dolgozni öt évig és várjam meg amíg elévül

vagy

2. Maradjak itt ahol a barátaim vannak és ahol a szívemnek legkedvesebb, és próbáljak meg itt megélni megcsonkított fizetéssel?

2012. okt. 13. 23:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem akarok hülyeséget mondani ezért javítson ki valaki ha tévedek,ha küldik a felszólítókat akkor mindig onnastól számítják az öt évet

Tehát ha 3 év múlva küldenek egy felszólítót vagy valamilyen levelet akkor onnastól kezdve 5 év múlva fog elévülni a dolog,de nem biztos,várjuk meg mit mondanak a többiek erről

2012. okt. 14. 03:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem is gazán értettem én sem pontosan.
2012. okt. 14. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!