Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért engem gúnyolnak folyton...

Miért engem gúnyolnak folyton és mit tegyek, hogy hagyják abba?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva szép lennék(mondják is),de semmi kisugárzásom,így nem ér semmit.A legtöbb ember engem gúnyol,mindenembe megpróbálnak belekötni.Van pár plusz kiló feleslegem,de azt igyekszem eltakarni,viszont így is én vagyok a "kövér". Magyarul én vagyok az,akit akárki gúnyolhat,mert már teljesen megszoktam,és nem is haragszom érte,mert nem is tudok.A véleményem az esetek kb. 90%-ban mindig kimondom.

Mit tegyek?

2012. okt. 13. 15:00
 1/1 anonim válasza:
Szerintem pont azért gúnyolnak, mert hagyod. Az lenne a legjobb, ha megmondanád őszintén, hogy rosszul esik, ha már 90%-ban úgyis szókimondó vagy. Ha normális, felnőtt emberekkel vagy körülvéve, megértik, hogy ez már nem vicces és befejezik a gúnyolódást. :) Ne bőgd el magad, nem kell teátrálisra venni a figurát, egyszerűen csak komoly arccal megmondani, hogy átléptek egy határt és nem szeretnéd többé hallgatni a csúfolódást. Bizonyára nekik is vannak hibáik. Viselkedjenek felnőtt módjára!
2012. okt. 13. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!