Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetünk így boldogok? Okozhat...

Lehetünk így boldogok? Okozhat ez problémát?

Figyelt kérdés
Én egyetmet végeztem és iparművész vagyok.A férjemnek csak egy szakiskolája van,és szakács.A férjemet úgy látom ez nem zavarja.Mindig is szakács akart lenni.Én őszintén nem nagyon szeretem a munkáját.Kicsit ciki.Még egy nyelvizsgája sincs.Mit tegyek?Nyelvizsgája nem lehet,fel volt már anno is mentve nyelvből. Mi a megoldás?
2012. okt. 11. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnéd, akkor ez fel sem merülne benned. Miért lenne ciki, hogy szakács és fizikai munkát végez. Én egy iparművészt nem tartok többre, mint egy jó szakácsot. Nyelveket otthon nem fontos beszélni.

Elég sznob vagy, ha így gondolkozol.

2012. okt. 11. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:
ahogy eszrevettem az irasodbol ez a felallas teged zavar a legjobban. Amugy meg egyet ertek az 1. valaszoloval, az iparmuveszeket semmivel nem tartom tobbre a szakacsoknal.
2012. okt. 11. 21:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudok egyebet írni mint az első válaszoló.

Neked van ezzel problémád,neked kell a választ tudni erre.

2012. okt. 11. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!