Tudnátok nekem játékötleteket ajánlani egy szülinapi partira, ahol 5-8 éves korig lesznek gyerekek?
Egyszerű dolgokra gondolj. Pl.: Célbadobás pár puha labdával egy lavórba vagy körbe, játékos kardozgatás. Lufik, rengeteget :D Lehet ilyen szóláncos játékot aktívabbat. Bármi amihez ügyesség kell, gurítani, dobni, megfelelően elhelyezni :D
Perpill ezek jutottak eszembe.
Még eszembe jutott: Medvesajtnak van az a papír körteteje, na azzal szobában perfektül lehet frizbizni, én ezt már át is éltem :D
Aztán vannak ezek a puha teniszlabdák vagy mik, tudod a szivacsosak. Azzal lehet egymásnak dobálni, stb...
Üzletben van az a guriga amin a műanyag zacsik vannak, elhozol párat és tekézzetek :D + ezekkel a rudakkal rengeteg mókás dolgot lehet csinálni (tesztelve! ;))
Aztan lehet a gondolkodósabbaknak néhány labirintust, kifestőt szerezni. Néhányukat talán egész buli alatt lefoglal 1-1 ilyen feladatos lap :D
Aztan üres dobozok, húúú azokat mindig is szerettem :D bármit lehet velük kezdeni, gyereknek csak odaadod és paff... Gondolkodnod sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!