Péntek 13-án született emberek szerencsések vagy balszerencsések?
Péntek 13-án születtem, a testvérem is, de ő 9 évvel késöbb, mi szerencsések vagyunk vagy balszerencsések?
(Ha ez segít, mindig nyerek sorsjegyen, nem tom hogy csinálom, valahogy érzem a nyertes kártyát)
szerintem ez a péntek 13-ás cucc hülyeség.
Ha az ember beeteti magánál hogy "bazz péntek 13-án születtem egész életem szar lesz" dolgot akkor úgy is lesz.
Tökélete példa vagyok akár én is:(nem akkor születtem)de az a nap állítom az évben egyik legjobb napom volt egész nap boldog voltam röhögtem hülyültem a haverokkal és még sorolhatnám remek volt!És mikor bejöttem olyan 10-óra fele megnéztem ezt az oldalt és tele volt volt olyan kérdésekkel most péntek 13-án történt e valami rossz veletek?Erre én:El is felejtettem hogy ma péntek 13-a van :S. Szóval ne meséld be magadnak és akár szerencsés is lehetsz!
Szerintem balszerencsés vagy - amiért ilyen hülyének születtél. De inkább a szüleid azok.
Már hogy a fenébe befolyásolná az ember életét ilyen szempontból az, hogy mikor született? Nagyon szerencsétlen vagy, hidd el.
A péntek 13.-a hülyeség:)
Nem kell aggódni nem befolyásolja a szerencsédet:)
Én is 13.-án születettem de nem törődök vele..szóval nem érdekel ez a balszerencse,szerencsés cucc
14/l
utolsó előtti vagyok:
aug.13.-án születtem és mégse vagyok balszerencsés sőt még szerencsés se :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!