A józsefvárosi piaccal szemben lévő nagykereskedésekben magánember vásárolhat bármit? És egyáltalán mennyire veszélyes hely?
Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni oda egyszer csak úgy körülnézni, de nem vagyok biztos benne hogy élve hazajutok. Valaki ismeri a helyet? Hallott már róla valami rosszat?2012. okt. 10. 17:41
1/1 anonim válasza:
Ismerem a helyet. Attól függ, milyen paraméterekkel rendelkezel! Bár én még nem hallottam rosszat, de párszor bekeveredtünk arra a részére, ahol a raktárak vannak, és nem volt valami bizalomgerjesztő. Kicsit feszélyezve éreztem magam, hogy csak mi ketten vagyunk fehérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!