Renault R5 Turbo? R5- öst szeretnék venni. (lehetőleg turbósat) Az lenne szeretném hogy melyik tipusába van a turbó? Pl GTS, GTD. Stb Jah plusz sokszor nem értem az autókon azt h GTR TDI h mit jelent a G a T és az R + van sok példákat írhatnátok ide
Figyelt kérdés
Előre is köszi !!2012. okt. 10. 15:03
1/9 anonim válasza:
r5 turbo eléggé egyszerű ilyet találni.
a többi rövidítés: gt: grand turismo(nagy túraautó) de manapság használják minden kicsit is sportosított átlagautón. td:turbo diesel
r:racing
2/9 anonim válasza:
ket modell letezik,az egyik a kozepmotoros 180-350 loeros rallylegenda,a masik meg a "mezei" orrmotoros turbos 1.4es carfoli-on,autoypes-on tudsz korulnezni reszletesseb adatokert ha megvan az adatbazisukban.
3/9 anonim válasza:
A "mezei" jelzese: renault gt turbo,elozo voltam ujra.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D Akkor ezzekbe a GTS GTD be nincs? Am még azt szeretném hogy mekkora az a túrbónyomás amit még elbír az autó. Mert van a neten egy citroen Xantia amiben 2.2 -es az nem sok kicsit? vagy ez tipustól is függ? vagy köb centihez?
2012. okt. 11. 14:24
5/9 A kérdező kommentje:
De am még írhatnátok ilyen kisseb ,túrbós autókat :D
2012. okt. 11. 14:27
6/9 anonim válasza:
Havernak volt volkswagen polo G40..ebben nem turbo hanem G- feltolto van,azt sokkal inkabb ajanlanam. Konyebb tuningolni mert csipelheto,(ugy tudom a renault nem csipelheto)valamint a turbonyomas is emelheto turbo azaz feltolto csere nelkul,es nekem belulrol sokkal szebb a polo. 2es meg 3 as voltam ujra :)..majd azert szolj hogy mit dontottel?
7/9 A kérdező kommentje:
Igazad van igen szép :D De még igazábol csak autókat nézegetem szóval nyugottan jöhetnek ilyen ötletek mert még nem szenteltem el magam. Tetszik pl az AX,clio,r5 de a nagyobbakból is pl vento,calibra,B vectra stb :D Ez a g40 nagyon tetszik de árba kb hol találkatók? mert én előbb ( 1 et néztem csak) az 540E volt téll itt vannak?
2012. okt. 11. 14:59
8/9 anonim válasza:
fuuu hat ebben nem tul mervado a velemenyem mert mi vajdasagiak vagyuk,de a haverom 2500 eurot fizetett az oveert kb 5 eve,vadonatuj feltoltovel.
9/9 anonim válasza:
hozzatennem-ha mar a calibrat is emlegeted- hogy keves auto megy ugy mint a calibra 2.0 turbo,205 (!!) gyari loerovel,raadasul 4x4 esek..de nehez jo allapotut talalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!