Szereted ha villámlik és dörög?
Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 23:28
3/10 anonim válasza:
Juj én nagyon nembírom a vihart. főleg ha egyedül vagyok itthol!:S
4/10 anonim válasza:
Hát ha nem annyira nagyon nagyon durva, akkor szeretem, régen féltem, a villámtól azért még ma is.
6/10 anonim válasza:
imádom(: órákig tudnám nézni ahogy a villámlik,a szél szaggatja fákról a gallyakat és nem tudhatom mikor dörög megint akkorát,hogy majd be sz.rok:D
7/10 anonim válasza:
Én akkor szeretem a vihart, amikor még nincs sötét, de világos sem igazán. :)
Olyankor jó az ablakban nézelődni. De éjszaka már nem szeretem.
8/10 anonim válasza:
Szeretem, kivéve éjszaka alváskor. Kedvencem az amikor egy felhőtömb mögül villámlik folyamatosan. :)
9/10 anonim válasza:
imádom:) a nagy vihart is, azt belülről az ablakból, nézni, ha meg ilyen csendesebb eső van lemegyek sétálni éjszaka is...olyan megnyugtató és elgondolkozok amiken máskor nem kéne vagy nincsen időm
10/10 anonim válasza:
Igen szeretem, nézni ahogy villámlik és hallgatni ahogy dörög, csak ne tegyen kárt ha lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!