Szerintetek megéri? :O
Figyelt kérdés
Most 6-dikos vagyok, és át szeretnék menni, 7-iktől egy 6 évfolyamos gimibe. Voltam már nyílt napon. nekem nagyon tetszett. de a szüleim kételkednek benne, hogy nem fog menni mert szerintük bele fogok pusztulni a tanulásba, és nem akrják hogy lerontsam a jegyem, mert eddig 1-től 5.-ig kiváló voltam. én is kételkedek hogy nem fog menni. viszont nagyon szeretnék abba a suliba járni. szerintetek megéri oda menni?2012. okt. 9. 19:25
1/6 anonim válasza:
Szerintem ne menj 6 osztályos gimibe, sokan megbánták már az ismerőseim közül... Nyugodtan várd meg a 8.ot. (persze ez nem zárja ki azt, hogy 8. után abba a gimibe kerülj, amelyikbe akarsz :D)
2/6 A kérdező kommentje:
hát igen...nagy fejtörésben vagyok most...:/ sokan mondák nekem ezt hogy várjam meg. de nem értem, hogy mi olyan rossz benne? :OO
2012. okt. 9. 20:38
3/6 anonim válasza:
Próbáld meg. Ha nem sikerül jól a felvételi, maradhatsz gond nélkül még két évet általánosban. Nekem szerencsére sikerült. :)
16L
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, anyáék is ezt mondták, hogy nyugodtan próbáljam, meg. ha sikerül, akkor az azt jelenti hogy fel vagyok rá készülve, ha nem akkor meg nyugodtan maradhtaok még két évet általánosban! :)
köszi a válaszod! :)
2012. okt. 10. 17:07
5/6 anonim válasza:
Szerintem nincs nagy különbség tanulás szempontjából , de a jegyek nem fontosak most csak azért mert gyengébbek lenének a jegyeid ne maradj ott , szerintem átmehetnél , jobbak a tanárok is és nem csak az otthoni tanulás szempontjából van különbség , mind a két iskolába keveset kell tanulni ha 1-5-ig alaposan tanultál , akkor könnyen megy ott is mert mind a 2 iskolába ugyan azt kell megtanulni .
6/6 A kérdező kommentje:
igen igen ez igaz! :) mostmár jól átgondoltuk, és már járok felkészítőre meg sokat tanulok! :) és januárban meg felvételi...:/ előre félek, hogy mi lesz az eredmény. :( nagyon be szeretnék jutni abba a suliba!
2012. nov. 10. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!