Wikikee kérdése:
Nekem egy T-Mobilos Move telefonom wan, és beállitottam feloldásnak egy mintát. és azt irja ki hogy Tul sokszor adta meg a feloldási mintát, és meg kell adni a felhasználonewet meg jelszot, és akár mit irok be semmi nem jo.! Walaki tud segiteni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 19:34
1/2 anonim válasza:
A google felhasznalonevedre (emailcim) kivancsi, meg a hozza tartozo jelszora. Azt ad meg neki.
2/2 anonim válasza:
Én azt csináltam, hogy bementem Tescoba, és kivettem a sim kártyát, utána betudtam lépni a telóba, csatlakozdtam a wifire, visszaraktam a simkártyát, és utána betudtam jelentkezni a googleba.
De valamiért nekem se fogadta el elsőre a jelszót XD
kis gagyi telefon ... 2.2 es Firmware verziós,
és nekem ha nincs pénz a telefonomon, akkor nem is enged felmenni a 0.facebookra ... kis szörnyeteg, azt utána ha jó, akkor húzza le a pénzt, pedig t-mobilos vagyok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!