ULTRAGOKU4 kérdése:
Mi a teendő ez ügyben?
Figyelt kérdés
a helyzet az hogy (ma) volt ez az unnepély és ott beszéltem egyik osztársammal akivel azon hulyéskedtunk hogy kimegyunk azt lerendezzuk (bunyó) én azthittem hoy csak viccel, DE NEM!!!! mikor folmentunk a terembe egyszercsak oda megy hozzám a haverjaival azt elkezd pattogni hgy " na szoval miket is szotá te be?" hmm? állítsá magadon" EZT! és akkor mondom neki hogy nem szotam be neked mer egyébként nemis szotam be!!!!!!!!!!! tehát ez a probléma ha tudom hogy nem viccel akkor inkább hozzá se szolok!!!!! mert szerintem azért mondja hogy beszoltam mer szeret kekeckedni azt meg akar verni vagy nem tom (egyébként nem tudna, nem is töle hanem a haverjaitol félek, bevallom) szal mit csináljak hogy leálljon és hagyjon má békén?!!!2012. okt. 5. 18:41
1/2 Edus:) válasza:
tanulj meg magyarul :) talán nem lesz balhé ha értelmesen ki tudod magad fejezni :D
2/2 anonim válasza:
Az ilyen "öntörvényű" emberekkel nagyon nehéz. Próbálj hatni rá, pl.Te nem akarsz bajba kerülni, ő se akarjon, stb.
Erő fitogtatására ott vannak a különböző klubok, keressetek fel egy ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!