Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Youtube videó készítésével...

Youtube videó készítésével kapcsolatban tudnál segíteni?

Figyelt kérdés
Szülinapra szeretnék videót készíteni, olyat ami fényképekből áll. Szeretnék alá zenét is tenni. Hogy tudom ezt megcsinálni? Még sosem csináltam. Ha a zene nincs meg nekem, akkor le kell töltenem a gépemre? Mármint csak onnan lehet feltölteni a videó alá? Hogy tudom azt beállítani, hogy milyen időközönként változtassa a fotókat?
2012. okt. 5. 10:51
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja, és az is érdekelne, szöveget hogyan tudok írni a képre. Köszönöm!
2012. okt. 5. 10:52
 2/2 anonim válasza:
hi. sokat keszitettem mar, szivesen segitek, remelem sikerrel jarsz. a te progid a windows movie maker, amely ha xpd, vagy regebbi oprendszered van, tartozek. tehat csak meg kell nyitnod, es indulhat a moka. a kepeket be kell scan-elned, a zenet a gepedre lementeni, de vigyazz, a kepek es a zene helyét a meghajtodon nem valtoztathatod meg, mig kész nem leszel! Szoval a kepeket beszurod a programba, a zene savba pedig alá mehet a muzsika. A feliratok szinten, csak a szoveg savba. remelem segitettem, ha van megvmi irj, akár privben is.
2012. okt. 5. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!