Youtube videó készítésével kapcsolatban tudnál segíteni?
Figyelt kérdés
Szülinapra szeretnék videót készíteni, olyat ami fényképekből áll. Szeretnék alá zenét is tenni. Hogy tudom ezt megcsinálni? Még sosem csináltam. Ha a zene nincs meg nekem, akkor le kell töltenem a gépemre? Mármint csak onnan lehet feltölteni a videó alá? Hogy tudom azt beállítani, hogy milyen időközönként változtassa a fotókat?2012. okt. 5. 10:51
1/2 A kérdező kommentje:
Ja, és az is érdekelne, szöveget hogyan tudok írni a képre. Köszönöm!
2012. okt. 5. 10:52
2/2 anonim válasza:
hi. sokat keszitettem mar, szivesen segitek, remelem sikerrel jarsz. a te progid a windows movie maker, amely ha xpd, vagy regebbi oprendszered van, tartozek. tehat csak meg kell nyitnod, es indulhat a moka. a kepeket be kell scan-elned, a zenet a gepedre lementeni, de vigyazz, a kepek es a zene helyét a meghajtodon nem valtoztathatod meg, mig kész nem leszel! Szoval a kepeket beszurod a programba, a zene savba pedig alá mehet a muzsika. A feliratok szinten, csak a szoveg savba. remelem segitettem, ha van megvmi irj, akár privben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!