Mondanátok hobbi ötleteket? 21L
Figyelt kérdés
Nem olyan általános dolgokra gondolok, mint az olvasás, filmezés, stb. Hanem kicsit szokatlanabbakra.
Olyan érdekelne, ami nem kerül sokba és vidéken is "űzhető".
Előre is köszi.
2012. okt. 4. 15:01
1/4 anonim válasza:
dobolás,sport,esetleg ha érzel hozzá affinitást,horgászás,vadászat,festés,írás
2/4 anonim válasza:
rajzolás, de nem pálcika embereket hanem valósághűen, mint ő: http://www.youtube.com/watch?v=2UkDFzU7q2o&feature=relmfu
3/4 anonim válasza:
Mackógyűjtögetés,repülő modellezés,fafaragás,néptánc,jóga,sakk,elektromos kütyük barkácsolása, tűzzománc készítés,blogírás,számítógépes grafika, divattervezés,szabás-varrás, természetfotózás,madarak figyelése távcsővel,horgászat,sportlövészet,íjászat, lovaglás,amatőr csillagászat, ásványgyűjtés, régiséggyűjtés,énekelgetés otthon a fürdőszobában,gitározás,dalszerzés,szövegírás, y paródia videók készítése,majd felrakása a youtube-ra,búvárkodás,vitorlázás,kutyatenyésztés,bonsai fák nevelgetése,vasútmodellezés,kötögetés,gyöngyfűzés,egyéb kreatív kézműves dolgok művelése, családfakutatás,cikkírás újságoknak, versírás,regényírás,kerámia készítés, szőnyegszövés,vesszőfonás,múzeumok,kiállítások látogatása,gokartozás, hőlégballonozás,önkéntes munka,idős elesett emberek segítése,környezetvédelem,(mint aktivista)amatőr színjátszás,(színjátszókörben)shopingolás,plázázás, pasizás,airsoft,paintball,ufókutatás, kártyajóslás, amatőr pszichoanalitika, falmászás,barlangászat,népi játékok,de most csak ennyi jutott eszembe:D
4/4 Sztyehlik Péter válasza:
valaminek a gyűjtését ajánlom én, lehet hogy neked már kicsit gyerekes de én pl már 4 hónapja energiaitalos dobozokat gyűjtők már 118 darabom van és azóta már rajtam kívül egy csomó haverom megkívánta ezt és tök jó cserélgetni :D 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!