Hol van a szerelmesek lakata? Ahova lakatokat raknak fel a párok, asszem egy fal. Na, az hol van?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 15:53
1/13 anonim válasza:
Pécsen van, de a pontos címet nem tudom.
2/13 anonim válasza:
Székesfehérváron van azt tudom!
A miénk ott van a kulcsát meg a Csókaköi vár-ról dobtuk le!:)
Ennek már lassan 10éve!Szeptember 15.-én leszünk egy ÉVTIZEDESEK!:)
3/13 anonim válasza:
Nyíregyházán is van, kossuth téren
5/13 anonim válasza:
Miskolcon is van, a Szinva teraszon
6/13 anonim válasza:
A leghíresebb az a pécsi. De ezek szerint több helyen is van :)
7/13 anonim válasza:
az eddigi válaszokat olvasva úgy tűnik, több helyen is van. de a legtöbben szerintem a pécsit ismerik. ott már 2 is van, mivel az egyikre már szinte nem is fér újabb lakat. egyébként kerítés volt eredetileg, mostanra inkább egy lakatfalhoz hasonlít :)
8/13 anonim válasza:
Pécs, Janus Pannonius utca (ha útbaigazítást kértek, a székesegyházhoz menjetek először, majd onnan a dzsámi felé. A Dzsámi északi felénél, ha a mecsekre (észak felé) néztek, induljatok el balra, a könyvtár alatt.
9/13 anonim válasza:
Nekünk is a székesfehérvárinál van felrakva :) Ez a romkert mellett van. Mi tavaly valentin-napkor tettük fel és a csatornába dobtuk a kulcsokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!