Szerintetek jó ötlet ha magántanuló lennék?
Na szval a suliba elkezdtek csúfolni a cigányok " Milyen csúnya vagy már?!" (Rocker vagyok) "Múltkor veled álmodtam és megijedtem!" ,(144 cm vagyok és 39 kg) meg lökdösnek 4-en rám szálltak két napja. ők 17évesek kb. most fogják tölteni a 18-at és kilencedikes mind, az osztálytársaim. Már volt olyab hogy vártam a buszt a suli előtt és elkezdtek dobálni kővel, sajnos az a baj hogy nagyon érzékeny vagyok, és visszahúzodó, nem tudom magam megvédeni, főleg tudom, hogy cigányokkal nem jó kikezdeni.
Órán is beszólogatnak... Akik normálisak voltak már azok is kezdenek megváltozni, általánosba se voltak nagyon barátaim (mert nagyon nem birom a nyávogós libákat.)
15/l
Magántanulóság / Másik suli ?
Akármennyire is félsz az ötlettől ez lehet az egyik megoldása, visszaütsz. Lehet te fogod a rövidebbet húzni, de látják, hogy van vér a pucádban. Akik normálisak voltak azért kezdenek megváltozni irányodban, mert érvényesül a csorda elv+a ranglétra alján vagy. [Gondold csak át: Ki akarna olyannal barátkozni, akit így is mindenki szívat+nem valami "értékes". Persze te értékes vagy! Csak ők ezt nem tudják!] A cigányok csak bandában tudnak nagyok lenni, egyedül fülüket-farkukat behúzva mennek el. Ne hagyd magad, szólogass vissza (DE! sosem kezdeményezz, inkább vicces, kicsit oltogatós beszólásokat+ sose sírj/mutasd ki, ha éppen elszomorodtál, ráér az otthon, itt "élet-halál" harcot vívsz!)
15 éves vagy akkor 8./9. vagy, szerintem ne magántanulózz, próbálj másik iskolát, előtte nézz szét mekkora a népesség-eloszlás :P LEGESLEGVÉGSŐ esetben magántanulózz.
És ne felejtsd, amint egy új közösségbe kerülsz ott ismeretlen vagy, az lehetsz aki akarsz, az légy aki vagy! Ne hagyd magad letaszajtani a ranglétra aljára, mutasd meg nekik, hogy te is értékes vagy! A rockkal pedig vigyázz, démonikus és még lejjebb taszíthat, ha hallgatod azt a szennyet, ami csak halálról, hazugságokról meg mittudoménmiről szól...
Ne akarj magántanuló lenni, főleg ne néhány hülye miatt, akik attól érzik jól magukat, hogy másokat terrorizálhatnak. Gondolom lányokról van szó, legalábbis vagyok olyan naiv, hogy azt higgyem egy fiú csak nem bántana,ha cigány, ha nem.
Amit tehetsz, az az, hogy nem hagyod magad, visszaszólsz, megmutatod nekik, hogy nem félsz tőlük (még ha ez valójában nincs is így). Ha minden kötél szakad, akkor iskolaváltás. De ez tényleg csak a legvégső esetben!
Próbálj meg ezen felül barátokat szerezni, hogy ne egyedül kelljen szembenézned velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!