Mizu?

Figyelt kérdés
X"DDDDDDDDDDDDD
2009. aug. 3. 22:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Fáj a fogam, rohadt melegem van, összevesztem anyámmal.... ezeket leszámítva egész jól vagyok kösz:D
2009. aug. 3. 22:27
 2/22 Fecc ***** válasza:
100%
Vidéki vagy?:D
2009. aug. 3. 22:28
 3/22 A kérdező kommentje:
vidéki vagyok igen :D:D:D
2009. aug. 3. 22:30
 4/22 anonim válasza:
100%
xD nemsokára megyek aludni, mert viszonylag korán kelek, megyek Balatonalmádira... :) és Siófokot fogom kukkolni távcsővel, bár esőt mondanak, de remélem látni fogom... :) jah és esőszag van xD és villámlik :D
2009. aug. 3. 22:33
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
épp a Boratot nézem dvd-n, álmos vagyok, és rádöbbentem, hogy nemsokára megint suli és vége a nyárnak:|
2009. aug. 3. 22:36
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
fáj a fejem, azon gondolkodom, miért nincs semmi kedvem sexelni már vagy egy hónapja, de amúgy jól vagyok, nincs rossz kedvem, mert kiderült, hogy végre megveszi vlki a lakást :)
2009. aug. 3. 22:38
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

unatkozom el - van cseszve a nyaram - melegemvan - utálom a családom - nincskedvemsemmihez - reménytelenül szerelmes vok - nincs semmi önbizalmam - elegemvanazegészvilágbooooool..

amugy semmi extra kösz :D és nálad?

[amugy k.rva vidám vagyok mindig és optimista de téleg:D lehet h nehéz elhinni a fentiek alapján de igaz xD csak most nemtommivan velem]

ja és én most kivételesen várom a sulit de csak azért mert elb.szódott a nyaram

2009. aug. 3. 23:26
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

unatkozom el - van cseszve a nyaram - melegemvan - utálom a családom - nincskedvemsemmihez - reménytelenül szerelmes vok - nincs semmi önbizalmam - elegemvanazegészvilágbooooool..

amugy jol kösz :D éste?

[amugy k.rva vidám vagyok mindig és optimista de téleg:D lehet h nehéz elhinni a fentiek alapján de igaz xD csak most nemtommivan]

ja és én most kivételesen várom a sulit de csak azért mert elb.szódott a nyaram

2009. aug. 3. 23:26
 9/22 anonim ***** válasza:
78%
hopábocs a dupláért:)
2009. aug. 3. 23:27
 10/22 A kérdező kommentje:

semmi baj :D

egyébként tényleg nem tűnsz optimistának ;P

2009. aug. 3. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!