Miért van az, hogy néha csak úgy folyik a könnyem?
Figyelt kérdés
semmi allergia, szél vagy bármi, amitől folyna, csak úgy folyik :O2009. aug. 3. 22:12
1/5 anonim válasza:
nekem akkor szokott ha túl sokáig bámulom a monitort. ez a jelzés, hogy ideje mást is csinálni nem csak gépezni:D
2/5 A kérdező kommentje:
nekem akkor csak fáj :D de ha arra gondolsz, nem voltam ma gépnél hű de sokat... :D amúgy ma csak simán feküdtem és folyt...
2009. aug. 3. 22:29
3/5 anonim válasza:
Ja, olyan nekem is szokott lenni, de nem törődöm vele. Ilyenkor szoktam apám előtt sajnáltatni magam, mert tök jól imitálom a sírást:D
előző voltam
4/5 A kérdező kommentje:
:D az nem lehet, h a szemem így tisztítja magát? :D xD mondjuk én is azt hittem, h anya azt fogja hinni, h bőgök xD
2009. aug. 3. 22:36
5/5 anonim válasza:
de a szemed így tisztítja magát. Vannak erről cikkek a neten, azért is tudom ezt így megválaszolni, csak nem emlékszem a részletekre, azért nem írok többet.
www.google.com
sok sikert a kereséshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!