A marihuána hatása mennyi ideig tart? Okoz-e "másnaposságot"?
3 szor próbáltam,kb 1 óra után bepunnyadtam,meg szédelegtem (elég szar érzés volt) és 2szer éreztem magam "másnaposnak".
Sajnos a fű nem olyan jó dolog...szerintem...
dehogy okoz másnaposságot!
annyit érzékelhetsz maximum, hogy nehezebben ébredsz fel ha időre kell kelned másnap reggel.
a hatás a minőségtől, és tőled (tapasztalat, szervezet) függően változhat. (4-2óra között)
...attól függ...ez tényleg nagyon változó lehet az anyag mennyisége/minősége/jól felhasználtsága(= szépen megtekert JOE, jó tip-el) és a Te szervezeted/lelkivilágod függvényében...
pl.: nálam mikor napközben-estig(pont a szóbeli érettségi után...egésznap, míg várnunk kellett az érett.biz.-re..:D..meg utána a banketten..közben..sőt az étteremben is tekertünk!:D) szívtam 4g-t, és utána jött a TŰZHÁNYÓ fantázianévre elkeresztelt 5.5 G-os cigi...azaz aznap közel 10 G-t szívtam el:D...akkor-érthető módon- majdnem 2 napot vett igénybe az, hogy teljesen kiürüljön, és én is teljesen "kiszálljak":D
..egyébként a hatása általában(!) 1-3 órát tart, és másnap reggelre-azaz kialvás után- teljesen jól vagy:D
amit én próbáltam, attól lehet csak igazán nagyokat röhögni :D halucináció, stb :)
ez olyan jó 5 óráig.Tehát a flesselés :)
de az azutáni napon is egész nap éreztem és fura volt minden :D másnap az már csak olyan lazulós
öcsém...de kölyök vagy még...papírozol, rájössz majd hogy a "flashek", amiket mokktól érzel, qvára messze vannak a hallucinálástól, már sorry :D
én mokktól életembe 1-szer haluztam, csak az 6 g-os cigi volt, így valamelyest érthető is, de amugy nem jellemző a haluzás...peace, ja és választ már írtam 1-szer
:D
OMG 6g-os cigi??
Én 0,1g-tól kész vagyok, 0,15-től már rosszul leszek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!