Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A marihuána hatása mennyi...

A marihuána hatása mennyi ideig tart? Okoz-e "másnaposságot"?

Figyelt kérdés

2009. aug. 3. 21:44
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
48%

3 szor próbáltam,kb 1 óra után bepunnyadtam,meg szédelegtem (elég szar érzés volt) és 2szer éreztem magam "másnaposnak".

Sajnos a fű nem olyan jó dolog...szerintem...

2009. aug. 3. 22:12
 2/36 anonim ***** válasza:
84%

dehogy okoz másnaposságot!

annyit érzékelhetsz maximum, hogy nehezebben ébredsz fel ha időre kell kelned másnap reggel.

a hatás a minőségtől, és tőled (tapasztalat, szervezet) függően változhat. (4-2óra között)

2009. aug. 4. 09:09
 3/36 anonim ***** válasza:
59%

...attól függ...ez tényleg nagyon változó lehet az anyag mennyisége/minősége/jól felhasználtsága(= szépen megtekert JOE, jó tip-el) és a Te szervezeted/lelkivilágod függvényében...

pl.: nálam mikor napközben-estig(pont a szóbeli érettségi után...egésznap, míg várnunk kellett az érett.biz.-re..:D..meg utána a banketten..közben..sőt az étteremben is tekertünk!:D) szívtam 4g-t, és utána jött a TŰZHÁNYÓ fantázianévre elkeresztelt 5.5 G-os cigi...azaz aznap közel 10 G-t szívtam el:D...akkor-érthető módon- majdnem 2 napot vett igénybe az, hogy teljesen kiürüljön, és én is teljesen "kiszálljak":D

..egyébként a hatása általában(!) 1-3 órát tart, és másnap reggelre-azaz kialvás után- teljesen jól vagy:D

2009. aug. 7. 13:54
 4/36 anonim válasza:
51%

íme pontosan:

[link]

2009. dec. 22. 12:58
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3-4 óráig tartott. Van egy tetőpont, utána fokozatosan enyhül. Ja, ami érdekes volt, hogy a reflexemet nem befolyásolta, Trackmaniában döntögettem a rekordjaimat :D Másnap semmilyen negatív tünete nem volt, csak pozitívabb volt a hozzáállásom a dolgokhoz, meg jobban vágott az agyam. Mondjuk én minimális mennyiséget szívtam, 0,2 grammot, de elsőre az is beütött :D
2010. máj. 9. 12:00
 6/36 anonim ***** válasza:
60%

amit én próbáltam, attól lehet csak igazán nagyokat röhögni :D halucináció, stb :)

ez olyan jó 5 óráig.Tehát a flesselés :)

de az azutáni napon is egész nap éreztem és fura volt minden :D másnap az már csak olyan lazulós

2010. jún. 13. 23:40
 7/36 anonim válasza:
74%
A marihuána nem hallucinogén!!! Nem okoz semmiféle hallucinációt!
2010. jún. 17. 09:04
 8/36 anonim válasza:
57%
hogy ne okozna?:D:D:D nagyon szar cuccot szivhattál eddig, ha egyszer sem flasheltél be semmit. mellesleg a kérdéshez nincs sok köze... a hatása olyan 2-4 óra, mennyiségtől függően, és másnapos nehezen leszel tőle.
2010. jún. 25. 21:39
 9/36 anonim ***** válasza:
72%

öcsém...de kölyök vagy még...papírozol, rájössz majd hogy a "flashek", amiket mokktól érzel, qvára messze vannak a hallucinálástól, már sorry :D

én mokktól életembe 1-szer haluztam, csak az 6 g-os cigi volt, így valamelyest érthető is, de amugy nem jellemző a haluzás...peace, ja és választ már írtam 1-szer

:D

2010. jún. 25. 23:50
 10/36 anonim ***** válasza:
80%

OMG 6g-os cigi??

Én 0,1g-tól kész vagyok, 0,15-től már rosszul leszek :D

2010. jún. 26. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!