Álmaidban mért vagyok más mint valóságban?
Mindenképpen!
Amiért ilyen vagy,nem te vagy a felelős,hanem a neveltetésed(vagy annak hiánya),és ha mások segítenek helyre lehet hozni. ;)
Ha álmodban képes vagy rá, akkor életben is mivel az álmaidat te irányítod tudat alatt.Az életben nem tudsz úgy beszélgetni,(de nagyon vágysz rá)ezért beszélgetsz álmodban,hogy nehogy "bekattanj". Így véd téged az agyad.
Bár én is ugyan ebbe a cipőben járok,így vak vezet világtalant,én is gyakran álmodom a régi osztályról,ismerősökkel,ismeretlen emberekről akikkel önfeledten beszélgetek,az életben meg sem tudok szólalni.:(
19/f
Szia!
Nagyon furcsa,amit írtál,és szerintem hasznos válaszokat kaptál.
Velem ugyanez a helyzet,nem tudom mennyire normális,de nálam ez olyan,mintha két életem lenne..
Nagyon furcsa,sokszor álmodok,szinte mindig,és mindig magamról,de az álmomban teljesen más vagyok,megálmodok magamnak egy másik életet,aminek semmi köze nincs a valósághoz,és gyakran már nem tudom ki vagyok valójában,ez szerintem a teljes képzavar...
Olyanná akarok válni,mint az álmomban,de nem tudok azzá lenni,mert annyi minden körülvesz ami ebben megakadályoz..
szerintem veled is valami hasonló lehet..
bocsi,nem igazán tudtam segíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!