Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Álmaidban mért vagyok más...

Álmaidban mért vagyok más mint valóságban?

Figyelt kérdés
Én valóságban elég gátlásos vagyok, viszont álmaimban tisztára felszabadult vagyok és gátlástalan vagyis ösztönös, tudom mit akarok, hogy akarom! Amit a valóságban nem mernék megtenni azt álmomban könnyen megteszem félelem nélkül. Szerintetek ez lennék én ami álmaimban vagyok? Ha a valóságban agyam nem fékezne le akkor azt tenném amit álmomban? Ti mit gondoltok erről?
2009. aug. 3. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindenképpen!

Amiért ilyen vagy,nem te vagy a felelős,hanem a neveltetésed(vagy annak hiánya),és ha mások segítenek helyre lehet hozni. ;)

Ha álmodban képes vagy rá, akkor életben is mivel az álmaidat te irányítod tudat alatt.Az életben nem tudsz úgy beszélgetni,(de nagyon vágysz rá)ezért beszélgetsz álmodban,hogy nehogy "bekattanj". Így véd téged az agyad.

Bár én is ugyan ebbe a cipőben járok,így vak vezet világtalant,én is gyakran álmodom a régi osztályról,ismerősökkel,ismeretlen emberekről akikkel önfeledten beszélgetek,az életben meg sem tudok szólalni.:(

19/f

2009. aug. 3. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért mert az az álmod hogy olyan legyél.
2009. aug. 3. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon furcsa,amit írtál,és szerintem hasznos válaszokat kaptál.

Velem ugyanez a helyzet,nem tudom mennyire normális,de nálam ez olyan,mintha két életem lenne..

Nagyon furcsa,sokszor álmodok,szinte mindig,és mindig magamról,de az álmomban teljesen más vagyok,megálmodok magamnak egy másik életet,aminek semmi köze nincs a valósághoz,és gyakran már nem tudom ki vagyok valójában,ez szerintem a teljes képzavar...

Olyanná akarok válni,mint az álmomban,de nem tudok azzá lenni,mert annyi minden körülvesz ami ebben megakadályoz..

szerintem veled is valami hasonló lehet..

bocsi,nem igazán tudtam segíteni..

2009. aug. 3. 22:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Uhum, már én is úgy vok, hogy nem tudom ki vagyok igazán. Mert mikor ébren vagyok elkezdek gondolkozni, de álmomban nem kell, nem bonyolítok túl semmit, egyszerűen csak megteszem amit akarok, amit érzek, hogy meg kell tennem...
2009. aug. 3. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát, ha én olyan lennék a valóságban, mint az álmaimban, akkor két dolog fordulhatna elő 1.) Visszamennék az időben és csatlakoznék a japán szamurájokhoz 2.) diktatúrában vezetnék egy országot és a második atomot dobnám kínára/izraelre
2009. aug. 4. 00:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Velem már volt olyan h teljesen össze zavarodtam amikor egyik nap fel keltem és nem tudtam eldönteni h ezt álmodtam vagy tegnap megtörtén és sokszor volt ilyen:) Néha olyanokat csinálok álmomban amit életben soha meg nem tennék:)
2009. aug. 4. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!