Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyennek képzeled a Világ végét?

Milyennek képzeled a Világ végét?

Figyelt kérdés

Egy lehetőség például, ha egy aszteroida becsapódna a holdba, és olyan pályára térítené, hogy végül a hold maga csapódna a Földbe...Persze ez elég lassan játszódna le ahhoz, hogy az emberekben tudatosuljon hogy már nem fognak sokáig élni, csak talán egy hónapig.

Milyennek képzeled ezt, vagy egy általad elgondolt katasztrófahelyzetet? Hogy viselkednének az emberek? Belegondoltál hogy ez bármikor bekövetkezhet? Lehet hogy egy hét múlva...

Hogyan hatna ez a világnézetedre?

Milyen dolgokat tennél meg, amit eddig nem mertél?

Lenne olyan ember, akihez elmennél bocsánatot kérni, valamilyen általad okozott múltbéli sérelem miatt?

Mikor mondtad utoljára anyukádnak, hogy szereted?

2009. aug. 3. 20:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ilyenen nem szabad gondolkoznunk, mert nincs értelme. Ha ez valóban bekövetkezne, akkor sem tehetnénk ellene semmit! Nem, nem hiszem, hogy bárki előtt is megalázkodnék azzal, hogy bocsánatot kérjek tőle. Senkit nem bántok meg ok nélkül, és nem adom fel az eleimet az utolsó napon sem! :) Ezt valami filmben hallottam, de igaz.

Ha megtudnám, hogy a Földbe kis időn belül becsapódna egy aszteroida, akkor biztos nagyon megijednék, de azt hiszem ugyanúgy folytatnám a napjaimat, mint azelőtt.

Igen, anyukámnak biztos mondanám, hogy szeretem, és megköszönném neki, hogy idáig eljutottam. :) És te kérdező?

2009. aug. 3. 20:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már itt is van, elkezdődött. Úgy gondolom, ez egy hosszú, kínnal teli folyamat az emberiség számára.. A világ tele van gyűlölettel kapzsisággal, az emberek egyre önzőbbek, képesek ölni a pénzért. A pénzért, amit az ember talált ki. Vagyis ha nekünk annyi, akkor az nem egy aszteroida hibája, hanem a mienk. Manapság az embert, akiben még van egy kis lelkiismeret, azt a többiek elnyomják, megvetik, elmebetegnek gondolják. Mindenki utál mindent és mindenkit, senki sem elégedett. Sorra zuhannak le a repülőgépek, történnek a gyilkosságok, terjednek a vírusok. Szennyezzük a környezetet, még azt a kevés zöldet is ki akarjuk irtani, ami még van. Pazaroljuk a vizet, ahogy minden energiát, csak azért, hogy könnyebb legyen az életünk, de azt nem vesszük észre, hogy a szakadék felé sodródunk.. Szerintem ez nem állapot. Ha tudnám, hogy tényleg vége lesz, se tennék semmit. És ez nem változtatna semmit a világnézetemen.
2009. aug. 3. 20:56
 3/12 anonim válasza:
Én mindig úgy képzeltem el hogy vagy túl közel kerülünk a naphoz és meg sülünk! De szeptember körül elmegy melletünk egy aszteroid és állitólag kioltja az áramot és akk szomjan halunk mert nem lesz mi megtisztitsa a vizet! Ez lehet hogy hülyeség nem tom még csak 14 vagyok de ezt is csak olvastam!
2009. aug. 3. 21:03
 4/12 A kérdező kommentje:

20:52 - "Senkit nem bántok meg ok nélkül, és nem adom fel az elveimet az utolsó napon sem!"

Soha nem történt olyan hogy hirtelen felindulásból megbántottál valakit, és utána azt mondtad magadban: "A francba azért ezt mégsem kellett volna..." De soha nem kértél bocsánatot?

2009. aug. 3. 21:03
 5/12 anonim ***** válasza:

21:03

megnyugtatlak: hülyeség, de emeletes. a net tele van világvége jóslattal, ne foglalkozz vele. én is írok hármat, ennél cifrábbat is akár.

Nem tudom, hogy mit csinálnék, próbálnám valahogy értelmesen eltölteni a maradék időmet. Tudod, vannak ezek a majd felhívom vmikor ismerősök, régi barátok akiket akiket mindig következő héten fogsz hívni. Na őket tuti felhívnám, megpróbálnék minél több emberrel találkozni még, aki fontos volt valamiért.

De itt mindenki megadja magát... Senki se próbálna pl felhalmozni sok kaját és vizet teszem azt a pincében? Hátha nem pont minket talál el. Veszteni valónk nem lenne már nagyon vele. Én tuti... nem tudnám csak úgy azt mondani h oké, akkor én feldobom a talpam.

2009. aug. 3. 21:54
 6/12 A kérdező kommentje:

21:54

Kösz, hogy meg akarsz nyugtatni, de nem vagyok ostoba,hogy higgyek mindenféle jóslatnak. Nem azért tettem fel a kérdést mert véletlenül olvastam valami kitalációt neten. Az, hogy ez, vagy akár más katasztrófa bekövetkezhet, józan ésszel belátható. Én meg egyszerűen kíváncsi vagyok, ki mit gondol, hogy hogyan viselkedne. Tapasztalat, hogy biztos nem úgy ahogy leírják. Biztos nem tudnának utána csak nyugodtan tovább éldegélni, mint ahogy azelőtt. Minden és mindenki megváltozna.

2009. aug. 3. 22:12
 7/12 anonim ***** válasza:
A világ végét olyannak képzelem el, mint a választásokat. Az emberek nem tudnak sokat, de amikor meglátjuk a végeredményt, akkor jövünk csak rá, hogy nagyon megszívtuk.
2009. aug. 3. 22:57
 8/12 anonim ***** válasza:
én egy atombombarobbanásként képzelem el,olyan 100 cárbombányi erővel,a hátramaradt sugárzás pedig már végképp mindenkit megölne.
2009. aug. 4. 08:35
 9/12 anonim ***** válasza:
:x Szerintem 100 cárbomba a bolygót fel tudná robbantani, főleg ha az eredeti tervek szerint csinálják 100 megatonnával az 50 helyett.
2009. aug. 4. 09:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Én kiskoromban, egy nagy szakadékot képzeltem mikor erről hallottam, olyan grand kanyon félét:D(bocs nemtom h kell irni)
2009. aug. 4. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!