Kollégiumban, vagy akár a suliban lehet valamilyen pénzhez jutni?
Figyelt kérdés
Most vagyok 10-es, Katolikus iskolában, és eléggé nagy bajban van a család, keresnek összesen a szüleim kb 160-170 ezer Ft-ot, és ki kell fizetni a csekkekre 350-et. Csak a felszólítást küldik...És szeretnék nekik valamilyen módon segíteni, ha nem is sokkal. És így jutott eszembe a kollégium, hogy lehet-e igényelni valamilyen támogatást ?2012. szept. 30. 10:41
1/4 anonim válasza:
Hát te aztán a kollégiumban nem jársz jobban ugyanúgy kell pénz neked hogy kajálni tudj mert amit ott szoktak kaját adni azzal te nem laksz jól soha. Keress egy diákmunkát és suli után dolgozz. Én is ezt tettem, egyedül az érettségi előtti hónapokban álltam le a munkával. Nem olyan nehéz az, dolgozol hazamész megtanulod amit kell másnap megírod órák előtt az írásbelit és ennyi, nem halsz bele, más is ezt csinálja.
2/4 A kérdező kommentje:
Félreértettél...Kollégista vagyok...és ott szeretnék, igényelni támogatást, ha lehetne.
2012. szept. 30. 11:22
3/4 anonim válasza:
Ha egyetemista lennél, nagyobb mákod lenne. Nem valószínű, hogy a sulidban adnak tanulmányi vagy szoc ösztöndíjat, középiskolákban inkább évvégén 20ezret. Egyedül tényleg az a lehetőséged, ha munkát vállalsz. Ha elmúltál 16 éves, akkor szülői beleegyezés nélkül, de azalatt (de 14 év alatt már nem) szülői engedély kell a munkavállaláshoz, azt hiszem. Másképp nem tudsz pénzhez jutni.
4/4 anonim válasza:
ebben sajnos eggyet értek a másikkal. esetleg ha suli közben vagy után van egy kis időd akkor. csinálj rengeteg gyöngykarkötőt és tedd fel egy licitoldalra
Én is kipróbáltam egy karkötő kiadása nekem 250-300 forint de amikor kiadtam licitre akkor 1650 forintot kerestem rajta
He te is ezt teszed csak te nagy térelben rengeteg pénre tehetz szert. vagy nem muszály karkötő lehet akármi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!