Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én sajnáltam meg nagyon?...

Csak én sajnáltam meg nagyon? (Született feleségek 6. évad SPOILER)

Figyelt kérdés
Ma néztem meg az Eddie-s részt, amikor elmeséli, hogy milyen gyerekkora volt, és tudom, hogy egy többszörös gyilkos de akkor is annyira sajnáltam. Jó nem egy nagyon fontos kérdés, de csak én sajnáltam nagyon?
2012. szept. 29. 14:31
 1/1 anonim válasza:
Szia:) igy harom evvel kesobb... de valaszolok mert nincs meg valasz.:( nekem eddie sose volt szimpi..vagyis.. ereztem h az elet tettr ilyen..nem epp jo emberre. De az otodik, hatodik evad fele mar elkezdtem sajnalni..mert barkinek is tett keresztbe..sose volt boldog. Amit megapott, azt az elet rogton el is vette tole.. es bar lehet h minden nap mas ferfi volt az agyaban, megis maganyos volt... en is sajnaltam. Mert rgeszen megszerettem. Mikor meghalt akkor is sajnaltam.
2015. jan. 4. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!