Ezt hogy csináltam? (Lent bővebben)
Az álmomban egy vulkánkitörést láttam, és le is fotóztam, Reggel, mikor felkeltem, le akartam fényképezni a macskám, olyan édesen aludt. És amikor visszanéztem a képet, ott volt a VULKÁNOS KÉP!!!! Mikor felakartam tenni a számítógépemre, a kép eltünt!!!!
Ez hogy lehet?
Nem tudom, de velem is volt hasonló furcsaság. Álmodtam a Legyen ön is milliomost, a kérdés valami szerzetesekről szólt, hogy mire ébredtek fel éjszaka... 4 idétlen válaszlehetőség volt, sok-sok millióért. Álmomban a helyes válasz a szent libák gágogása volt, amit a játékos meg is jelölt, és megnyerte a pénzt.
Másnap megdöbbenve néztem a Legyen ön is milliomost, ugyanez a kérdés volt, sok sok millióért, és a válasz lehetőségek között ott volt a szent libák gágogása... a játékos nem azt jelölte meg és elbukta a pénzt. A helyes válasz a szent libák gágogása volt.
Ez néhány éve történt, talán 4-5. Azóta se térek napirendre fölötte :)
Elsőnek: Azta!!4 az szép :)
Másodiknak: Nem, nem beképzeltem...
Wáw ez komoly!! (a kérdezőnek és az 1 válaszolónak)
amúgy azt mondják h az embernek van látnoki képessége amit lehet fejleszteni:) apámnak volt ilyen meg álmodta a lottó számokat és majd nem be is jött csak 2 szám mellé ment mert eggyel több volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!