Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek csúnyák a pattanás...

Szerintetek csúnyák a pattanásos fiuk? Normális válaszokat várok lehetőleg lányoktól

Figyelt kérdés
előre is köszönöm
2012. szept. 27. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:
A párom nagyon pattanásos volt tinédzserként, a bőre soha nem lett már a régi. Nagyon látszik rajta, de én nagyon szeretem őt évek óta! Nincs nap, hogy ne puszilgatnám végig, nem érdekel. Néha most is van neki, segítek tisztítani és kozmetikushoz is jár vele. Amíg nem hanyagolja el valaki magát, addig ez egy természetes foylamat. Amikor igénytelenségből fakad, na az más kérdés. L28
2012. szept. 27. 17:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy barátom gimiben akinek még a háta is tiszta pattanás volt, de annyira szerettem a fiút, hogy nem igazán érdekeltek ezek a dolgok. Ha alapból nem tetszik egy srác akkor mind1, hogy pattanásos-e vagy sem.
2012. szept. 28. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!