Hogyan tanulhatnék meg gyomorból énekelni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 22:31
2/11 A kérdező kommentje:
tanár nélkül is lehetséges?
2009. aug. 2. 23:11
3/11 anonim válasza:
Énektanár? Azt hol lehet kapni? Valami gyógyszertárban? Drága amúgy?
4/11 dellfil válasza:
Megeteted magad valami jó nagy lénnyel, lényeges, hogy ne rágjon össze, és szépen énekelsz. Ki a gyomorból.
5/11 anonim válasza:
Hasból gondoltad, nem?
Mert ha igen akkor az egy légzési technika, ami nem árt ha énekelni akarsz. Amikor normálisan veszel levegőt érzed, hogy a mellkasod megemelkedik. De ha hasból akarsz levegőt venni akkor kicsit mélyebb levegőt vegyél és hogy a hasad emelkedjen meg.És mikor énekelsz ereszd kifelé a levegőt lassan és érzeni fogod, hogy egész lentről jön.
Így több a tartalék, és nem fogy el a levegő olyan gyorsan így tudsz jobban énekelni.
Én ilyenkor mindig a hasamra gondolok éneklés közben.Eleinte figyelni kell rá, de aztán már magától is megy.
Lehet kicsit bonyolultan írtam le, de remélem azért tudtam segíteni.
Amúgy nekem is énektanár mondta először.
6/11 A kérdező kommentje:
utolsó! Köszönöm:)
2009. aug. 3. 12:39
8/11 anonim válasza:
ez nekemis segített.:D köszönöm. :)
9/11 anonim válasza:
nekem is segített ez nagyon jó D
10/11 anonim válasza:
Örülök,hogy segíthettem így 4 év távlatából is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!