YOLOwithboyfriend kérdése:
Izgalmas One Directionos Blog amibe sok a csavar tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Olyan onedirectionos blogok keresek ami nagyon izgi és sok benne a csavar. De már az első résztől el tudjam dönteni hogy izgalmas lesz-e (nem az első de az első 1-2 részből..)2012. szept. 26. 04:04
11/13 anonim válasza:
akkor jó :D remélem tetzeni fog ;) ha rámész h:1DNina1D, akkor kiob két bolgot.Ha van kedved kukkancs a másikba is bele.De nem 1d-s Az baj? Mert abban van szerintem csavar.Főleg hogy másik lány is besegit :D
13/13 anonim válasza:
Ebbe a blogba aztán jó sok csavar és izgi cselekmények vannak:) Tényleg, nekem ez az egyik kedvencem, szerintem érdemes elolvasni.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!