Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak a barátnőimmel?

Mit csináljak a barátnőimmel?

Figyelt kérdés
Az a bajom hogy mi 3-éve eléggé jobban vagyunk (4-en vagyunk) és én 6.-ba jöttem az osztályban akkor mi nagyon jó barátok lettünk úgy ismertek meg hogy egy mosolygós naiv szeleburdi és vicces lányként.De viszont 7.-be történt egy eléggé nagy változás mivel megtetszett egy fiú és akkor én külsőleg is és belsőleg is megváltoztam mert mert már nem mosolyogtam annyit sokkal érzékenyebb lettem stb.. Ekkor kicsit le lettem szólva hogy ők a régi lányt akarják vissza kapni akit megismertek.Ez nem esett a legjobban sőt eléggé rosszul esett de akkor össze is vesztem a fiúval akinek rögtön lett barátnője így most már nem érdekel. Hirtelen újra olyan lett a kapcsolatunk mint régen azt mondták hogy újra a régi lettem csak most kicsit komolyabb vagyok ami nem baj. 8.-ba viszont megint megtetszett egy fiú és a mi barátságunkból lett 2 kettes de úgy hogy nekem van 2 legjobb barátnőm akik így ketten nyalják falják egymást engem meg le se sz*rnak de viszont ha én a másik lánnyal vagyok és nem velük jön a féltékenység és az hogy már olyan vagy mint ő( ez alatt azt értik hogy akivel most vagyok az 1 ápolt nyávogós lány akinek fontos a ruhája meg úgy minden) Nem tudom mit csináljak mert nekem ők ketten eléggé fontosak és nagyon rosszul esik hogy csak akkor nem vagyok leszarva ha hárman vagyunk de néha akkor is külön mennek én meg maradok egyedül

2012. szept. 25. 21:17
 1/2 anonim válasza:
szardd le, egy barátért nem érdemes küzdeni!!!!
2012. szept. 26. 16:15
 2/2 anonim válasza:
aki igaz barát az jön magától
2012. szept. 26. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!