Hogyan nézzek ki és viselkedjek úgy mint Elena Gilbert vagy Katherine Pierce?
Figyelt kérdés
Lécci segítsetek,a hajam egyenes és barna,a többibe kérnék segítséget!!Csak komoly válaszokat kérek!!!!2012. szept. 25. 17:56
1/1 anonim válasza:
Elena Gilbert mindent feldobna a szeretteiért, szeret meghozni saját döntéseket és mindig próbál a jó útin maradni. Őszinte és nagyon erős ember.
Katherine Pierce: Majdnem az ellentéte. Csak a saját érdekeit nézi, és magát helyezi mindig előre, ám én sok részben úgy vettem észre, hogy ő is tud szeretni, és képes volt a két fiúért (Damonért és Stefanért) áldozatokat hozni és segíteni nekik.
Ha választhatnék én Elena lennék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!