Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan csökkenthetném le...

Hogyan csökkenthetném le mégjobban a tanulási időmet?

Figyelt kérdés

Már 1000 meg 1 módszert olvastam, csináltam, de még 1 átlagos napon is 1-2 óra a tanulási időm, és nekem ez nagyon sok, nincs szabadidőm, minden nap 4 órára érek haza, 5-kor kelek, tehát legkésőbb 10-kor aludni kellene, és még zuhanyzás fogmosás, evés-ivás, megmég kismillió dolog van amit meg kell csinálni, és magamra marad MAX 2 óra, ha jól csinálom...Ha meg magammal foglalkozom többet, akkor meg az a baj, hogy nem tanulok, és rögtön fenyegetőzik Anya, hogy elveszi a gépet stb..(1 hármasért is) Azt is próbálnám, hogy rábeszélem Anyát 1 másik iskolára, amely közelebb van, de ő makacs, és maradni akar ennél. Pedig én itt nagyon nem érzem jól magam.. Tudom ez 1 másik téma, de nem tudom neki elmondani úgy, hogy ne kapná fel a vizet, vagy ne kezdene el velem veszekedni, hogy megértse, át akarok menni..

Nemtudom, hogyan érhetném el, hogy megértse, itt még 3 év nekem a pokol lenne.. Mivel most lettem 10-es. Nem akarok róla beszélni, hogy miért gyűlölök ide járni, felesleges..

Csak ennyit szeretnék, hogy átmenjek.(Elnézést, ha érthetetlenül fogalmaztam, korrigálom, ha valaki nem érti.)

2012. szept. 24. 21:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!