Mit vegyek a 19. szülinapjára?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt, és nemsokára jön a szülinapja. Szerintetek mit vegyek neki? :)2009. aug. 2. 15:48
1/7 A kérdező kommentje:
jah azt elfelejtettem írni, hogy bnőmről van szó :)
2009. aug. 2. 15:49
4/7 anonim válasza:
Szerintem valamilyen plüssmacit(még ha 19 éves is lesz), akkor mindig te fogsz eszébe jutni a maciról. Melléje meg lehet valami finom csoki, amelyiket szereti, 1 száll rózsa.
Azért mondom mert én pl örülnék ennek, persze mindenki más.
17L
5/7 anonim válasza:
parfümm meg egy bonbon én ennek örülnék de nem rolam van szo habár nekem is adhatod ,a legtöbb nö ennek örül
6/7 anonim válasza:
parfüm, virág, ékszer, csoki, plüss - ezek közül válogass.
(Kedvenc parfümje, virágja, csokija...állata) Ezek kombinálhatóak is :)
Mondjuk én még nem adnék neki ékszert, 3hónap után... hiába a szülinapja...
A kedvenc virágából készült 19szálas csokorban gondolkodnék - ha nem orchidea az... :) És ha gondolod - (pénztárca részről, mellé egy kis apróság... plüss, vagy közös fénykép bekeretezve.
Remélem segítettem, majd írd meg, hogy mit vettél neki, és milyen sikered volt :)
7/7 A kérdező kommentje:
Maradt a parfüm+ rózsa! Örült neki :))
2009. aug. 27. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!