Hogy változtassam a legjobb bnőmet bevállalós csajjá?
Figyelt kérdés
Én 14leszek ő most lett 12 éves.Helyes lány,csak kicsit félénk,és nem úgy "szól vissza" a beszólásokra ahogy kéne..
Szeretném ha ő is merészebb lenne és egy kicsit beválalósabb..Lehet h ez azért van mert 12 éves? A mostani 11-12 éveseken csak ámulok, hogy kinéznek 15 nek..:O
2009. aug. 2. 13:38
1/6 anonim válasza:
Szerintem hagyd meg olyannak amilyen, ne akarj belőle ilyen fiatalon ribit csinálni :S
2/6 anonim válasza:
Tudom 14 évesen picit más elképzelésetek van a világról, de osztom az első válaszoló véleményét! Minden ember olyan amilyen és ezen nem kell változtatni, főleg akkor nem ha nem elég "bevállalós". Hidd el később rá fogtok jönni, hogy ennek nincs semmi értelme.
3/6 anonim válasza:
Szerintem se változtasd meg. 12 évesen még igencsak gyerek, nem kell bevállalósnak lennie. Ráér még felnőni.
4/6 anonim válasza:
Igen, a 12 éves még NAGYON gyerek, bár te sem vagy azért sokkal különb ezen a téren. Az, hogy úgy néznek ki, az még nem jelenti azt, hogy úgy is viselkednek, gondolkoznak.
Meg ezt a "bevállalós csaj" cuccot alapból marhaságnak tatom. A média szajkózza, a sok hülye pulya meg beveszi és utánozza, aztán meg nézek magamon körül, hogy egyre fiatalabb korosztály hasonlít inkább a k.rvákra.
5/6 anonim válasza:
Miért nem hagyják sehol sem az emberet a saját világukban élni? Mi ez, hogy ha már nem bevállalós "gádzsi" akkor, már egy sz*r? :S Enélkül már nem is vagy ember???? :S
6/6 anonim válasza:
Attól, hogy te 14 évesen a média befolyása alatt állsz, és minink.rva lettél, neki még nem kell azzá válnia. hagyd a személyiségét a saját tempójában fejlődni, mert ő a normális. vagy ha ez neked nem tetszik, keress magadnak más barátnőt, akivel együtt "bevállalóskodhatsz" (amúgy rühellem ezt a szót).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!