Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért teszi ezt a barátom?

Miért teszi ezt a barátom?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy a barátom, (nő) a saját vesztébe rohan, mert időnként randizik egy pasival, akivel szexel is, de nem akar többet ennél, viszont a pasi fülig szerelmes belé. Volt, hogy elmentem a lánnyal, és a többi haverral koncertre, ahová a mostani "párját" nem hívta el, de ő megjelent hivatlanul, és haza is ment ezért a lány. Mondta nekem, hogy úgy néz ki, van egy másik a láthatáron már hetek óta, de mégis evvel randizgat. Látom a vesztét, és ebből nagy depibe zuhanás lesz, mert ha össze jön az új pasival, a másiknak sírás lesz a végén a sorsa. Nem tudom mit csináljak... A lány barátommal már beszéltünk róla, állítólag mondta a mostaninak, hogy csak szex, meg barátság lehet közöttük, de a másik fülig szerelmes belé, és ebből a srác nagyon rosszul fog kiszállni. Viszi neki a rózsákat, amit ő el is fogad. Legszívesebben megmondanám a srácnak, hogy a barátomnak van egy másik pasi kilátásban, mert szerintem a barátom szivatja őt. Azt mondja, hogy szereti, de nem tud megbízni benne, mert már kapott a srác más nőtől SMS-t ami pont akkor jött, amikor együtt voltak.
2012. szept. 23. 23:02
 1/3 anonim válasza:
erős a gyanúm hogy nimfomániás...
2012. szept. 23. 23:27
 2/3 anonim ***** válasza:

A barátod "nő" teljesen korrekt módon lefektette a szabályokat az elején a második pasinál! (csak szex, meg barátság lehet közöttük)

ő ilyen, a nyitott kapcsolatokat szereti.

Lehet elszúrta az előzőt, hogy nem azzal indított mint a másiknál.

Talán még annyit megtehetsz, hogy beszélsz a barátoddal aki "nő", hogy tisztázza a dolgot a szerencsétlennel, hogy ne maradjanak elvarratlan szálak.

Ha a srác okos, megérti, szar érzés lesz de megérti.

Ha nem érti meg, hát így járt, tanul belőle.

2012. szept. 23. 23:35
 3/3 A kérdező kommentje:
A "mostani párjával" randizgat, és neki mondta meg, hogy csak szex, meg barátság. A pasi meg szerelmes belé, viszont a lánynak van egy újabb pasi a láthatáron. Ha ez az újabbb pasi belép az életébe, akkor a mostanit dobja. Ebből nagy sírás lesz. Egyszer nem akarja látni, haza megy miatta, egyszer meg vele van? Hogy van ez?
2012. szept. 24. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!