Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék pénzt keresni?

Hogyan tudnék pénzt keresni?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és szeretnék pénzt gyűjteni. Tudnék-e dolgozni vmit? Kissebb munkára gondolok pl szórólap osztogatás stb. De szerintetek én tudnék ilyesmi munkát szerezni valahol vagy nem vennének komolyan. 13/L

2012. szept. 23. 16:58
 1/3 anonim válasza:
Hivatalosan még diákmunkát sem végezhetsz, azt is csak 14 éves kortól lehet. Ilyen pl. a szórólap-osztás. De kérdezd meg a szüleidet, hogy nem adnak-e valamilyen zsebpénzt, hogyha megcsinálsz nekik vmailyen házimunkát. Amúgy a szórólap osztást 14 éves kortól csak nyáriszünetben lehet, vagy amikor nem mész suliba!
2012. szept. 24. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Kislányom hagyd a diákmunkát az idősebbekre...majd ha 15-16 leszel akkor talán de addig nézd az Én kicsi pónimat és nyalókázzál tovább. Megjegyzés: Nem hiszem, hogy olyan nagyon nagyon nagyon értelmes dologra kéne szóval tényleg...ha meg csak ki akarod próbálni magad akkor csak egy tanács: Érett döntés de ne akarj túl hamar felnőni :) Én pl visszasírom a 13 éves önmagamat

18/F

2012. szept. 24. 17:20
 3/3 A kérdező kommentje:

na kösz szépen utolsó!

Szerintem elég értelmes lenne azért pénzt gyűjteni, h a családomnak vegyek sok karácsonyi/szülinapi ajándékot, de te tudod, meg én igazából azért akarok dolgozni kevéskét, h ne érezzem hasztalannak magam sokszor, mert gyorsan megtanulok, segítek anyukámnak a házimunkában, és most beülök TV-zni utána, akkor olyan hasztalannak érzem magam :( Sportolok heti 2x és 1x gitárra megyek, de mit csináljak a többi napon?! TV-zek? Gépezzek órákat? Olvasni olvasok, de este. Ui.: Nem akarok gyorsan felnőni!

Első:

Köszi, de én nem akarok anyumtól elkérni pénzt azért, mert házimunkát végzek, ez olyan lenne mintha én fizetnék neki a kajáért, de azért köszi a választ

2012. szept. 27. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!