Hogyan tudnék pénzt keresni?
Kislányom hagyd a diákmunkát az idősebbekre...majd ha 15-16 leszel akkor talán de addig nézd az Én kicsi pónimat és nyalókázzál tovább. Megjegyzés: Nem hiszem, hogy olyan nagyon nagyon nagyon értelmes dologra kéne szóval tényleg...ha meg csak ki akarod próbálni magad akkor csak egy tanács: Érett döntés de ne akarj túl hamar felnőni :) Én pl visszasírom a 13 éves önmagamat
18/F
na kösz szépen utolsó!
Szerintem elég értelmes lenne azért pénzt gyűjteni, h a családomnak vegyek sok karácsonyi/szülinapi ajándékot, de te tudod, meg én igazából azért akarok dolgozni kevéskét, h ne érezzem hasztalannak magam sokszor, mert gyorsan megtanulok, segítek anyukámnak a házimunkában, és most beülök TV-zni utána, akkor olyan hasztalannak érzem magam :( Sportolok heti 2x és 1x gitárra megyek, de mit csináljak a többi napon?! TV-zek? Gépezzek órákat? Olvasni olvasok, de este. Ui.: Nem akarok gyorsan felnőni!
Első:
Köszi, de én nem akarok anyumtól elkérni pénzt azért, mert házimunkát végzek, ez olyan lenne mintha én fizetnék neki a kajáért, de azért köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!