Hány animácios része van a resident evil nak?
Figyelt kérdés
Ha lehet cimet2012. szept. 23. 12:55
1/4 anonim válasza:
én kettőről tudok, az egyik az 2012-es, a másiknak a címe bioterror ha jól vagyok informálva.
2/4 anonim válasza:
Nekem sikerült megszereznem letöltö oldalakrol a 2008-as Resident Evil Degeneration c. animációs mesét és az elején bemondják h "Kaptár 4" és eléggé ugy tünik h van elözmény mert olyan mint a film h illenek egymashoz a részek ... vagyis folytatolagos,utána a 2012-es Resident Evil Danmation c. animációt is sikerült letölteni de ott nem mondja hanyadik rész :( És hiába keresem a többit nem találtam eddig ! De valaki azt mondta h van 4-5 része ugyhogy még keresem . . .
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy kissé későn válaszolok de van egy 2000-ben kiadott része is : A kaptár - kivégzés.
4/4 anonim válasza:
[link] azért kettő van fent, mert a többit nem forditották le vagy csak DVDn lehetne megvennei szinkronosan, de több van az animációs Resident Evilből is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!