Mit tegyek ha a haverjaim leitattak és nem emlékszem semmire mert részeg voltam? 15/F
Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 23:39
1/9 anonim válasza:
kérd meg valamelyiket mesélje el hogy mi történt Veled , mert szeretnéd tudni ! Ha kellemetlen szituba keveredtél emiatt akkor érdemes elgondolkodnod hogy talán rossz társaságban vagy .
2/9 A kérdező kommentje:
a társaság pedig jó csak buliztunk a balatonon aztán pia meg pia enyire emlékszem aztán meg arra h reggel valahol a parton keltem fel a haverok meg össze vissza mindenhol
2009. aug. 1. 23:46
3/9 anonim válasza:
máskor ne idd magad taj részegre, mert sok embernél teljes emlékezet kieséssel jár, és olyan dolgokat tesznek amit máskor soha.. pl meztelenkedés nyilvánosan, rongálás stb..
harmadszor.. kérdezz meg vkit aki végig veled volt hogy mi történt
4/9 A kérdező kommentje:
a legnagyobb baj az h senki nem volt mellettem csak amíg a büfénél voltunk aztán mindenki máshol feküdt ki én a parton keltem fel azt tom a haverok meg a padokról meg isten tudja honnan
2009. aug. 1. 23:51
5/9 anonim válasza:
Anyád tudja, hogy 15 évesen taj részegre ittad magad te szerencsétlen?
6/9 anonim válasza:
Neked is azt mondták h azér fáj a segged, mer leestél a lépcsőn?..
7/9 anonim válasza:
A helyedben ezt a kérdést inkább fel sem tettem volna, én is fiatal vagyok én is csináltam sok olyan dolgot amit talán nem kellettvolna de nem reklámozom.Szerintem böven elég hogy ott a helyszínen akik láttak azok elött becinkelted magad azzal hogy 15 éves létedre galy részegen fetrengsz a parton...azzal hogy ezt a kérdést kiirtad arra merek következtetni hogy erre még büszke is vagy, ne legyél...egy jótanács, ne igyál többet ennyit tudd hol van a saját határod mert lehet egy nap kellemetlen kelyzetbe kerülsz és nem a parton fogsz ébredni...
8/9 anonim válasza:
Haverok leitattak; értsd: találtam ürügyet, hogy leihassam magam és mégis ártatlannak tűnjek. Akaraterő, az úgy látszik, nincs a mai fiatalokban.
9/9 anonim válasza:
nekem mindig így van...ha iszok hagy ki a memóriám. A haveroktól összegyűjtöm az infót. Ha meg barom nagy hülyeséget csináltam azt úgyis szívesen mesélgetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!