Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 2 napos kirándulásea csínytevé...

2 napos kirándulásea csínytevések? :DDDDDD

Figyelt kérdés

Mostmegyünk októberbe, már párat összeirtam. Fiúkat akarjuk leckéztetni, hogy mi is tududk.:D Eddig már megvan az, h langyos vízbe kezüket belelógatni.. xD van műpókom. beszerzek műtaknyot, aki hamar bealszik arra tagát adunk + melltartót (persze a gatyájára a tangát..:D) és kitömjük. meg nyomunk a kezébe tejszínhabot azztán megcsikizzük az arcát. befogkrémezni a kilincseket. Meg vastagabb nejlont ragasztok a wc ülőke alá odaragasztjuk celluxal aztán a szerencsés áldozat, vagy fürdik vagy észreveszi..

Mondtok még jókat?:D

2012. szept. 22. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:

ez a wc-s ez jó :D

a tangásat pedig nyugodtan lehet gatya helyett is ;)

2012. szept. 22. 12:55
 2/7 A kérdező kommentje:
13 vagyok. : D
2012. szept. 22. 13:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a tangásat észrevenném.Szerintem ők is.De nem biztos am. hogy fel is kelnék, hagynám, hagy kényeztessetek.Csak lehet elkezdene púposodni a nadrágom, ha érted mire gondolok :D

Bár ők 13 évesek,ha jól sejte, ezért nem hiszem hogy náluk olyan feltűnően púposodna a nadrág.

2012. szept. 22. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, merre laksz? :D
2012. szept. 22. 13:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Győr.: D
2012. szept. 23. 21:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen értem mire gondolsz. xD
2012. szept. 23. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
fiuknak inkább örömöt szereznétek, mondjuk hogy este be fele bugyi nélkül be ahhoz aki tetszik nektek és egy ki száj munka, vagy egyből a lényeg, szerintem semmi nem tudna nekik akkora meglepetést okozni mint ez! :D
2012. szept. 29. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!