2 napos kirándulásea csínytevések? :DDDDDD
Mostmegyünk októberbe, már párat összeirtam. Fiúkat akarjuk leckéztetni, hogy mi is tududk.:D Eddig már megvan az, h langyos vízbe kezüket belelógatni.. xD van műpókom. beszerzek műtaknyot, aki hamar bealszik arra tagát adunk + melltartót (persze a gatyájára a tangát..:D) és kitömjük. meg nyomunk a kezébe tejszínhabot azztán megcsikizzük az arcát. befogkrémezni a kilincseket. Meg vastagabb nejlont ragasztok a wc ülőke alá odaragasztjuk celluxal aztán a szerencsés áldozat, vagy fürdik vagy észreveszi..
Mondtok még jókat?:D
ez a wc-s ez jó :D
a tangásat pedig nyugodtan lehet gatya helyett is ;)
Szerintem a tangásat észrevenném.Szerintem ők is.De nem biztos am. hogy fel is kelnék, hagynám, hagy kényeztessetek.Csak lehet elkezdene púposodni a nadrágom, ha érted mire gondolok :D
Bár ők 13 évesek,ha jól sejte, ezért nem hiszem hogy náluk olyan feltűnően púposodna a nadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!