Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » HELP! Meghívtak egy gimis...

HELP! Meghívtak egy gimis bulira. Mit csináljak? 14/L

Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok, 14 éves. Az osztálytársaimmal barátkozom. A legjobb barátnőm viszont népszerű, és van pl. egy 10edikes (egybe van a sulink a gimivel) haverja, aki meghívta egy házibuliba, és azt mondta neki, hogy engem is vigyen. Nem is tudtam, hogy tud a létezésemről a haverja, de mint kiderült, a barátnőm sokat beszél rólam, és látásból ismer a folyósóról, mint ahogy én őt. Még soha nem voltam ilyen bulin, és ez a suli leg"menőbb" embereinek a bulija lesz, egy csomó helyes fiúval. Hogy viselkedjek, mire számítsak, hogy öltözzek fel / mennyek el egyáltalán??? Előre is köszi a válaszokat! :)

2012. szept. 21. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Lesz ott minden,drog,pia,szex tehát ha félted a lyukad akkor inkább ne menjél,ellenkező esetben vigyél óvszert
2012. szept. 21. 21:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Pálinkát.
2012. szept. 21. 22:31
 3/3 anonim ***** válasza:
hát ha elengednek a szüleid és van kedved akkor menj. :) arra számíts hogy lesz egy-két (jobb esetben csak pár) "nagymenő" akik jól leisszák magukat... mindenesetre te ne rúgj be, ne bagózz és ne fogadd el egyik gyökértől se piát, amibe kitudja mit rakott bele. :D
2012. szept. 22. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!