Ha a fiam nevére veszek egy autót (aki 15 éves igy használni még nem tudja ) lehetek én az uzemben tartója?
Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 19:31
1/3 A kérdező kommentje:
és egyaltalan kell e uzemben tarto ? nem e lehet csak ugy siman hogy az o neven van uzemben tarto nelkul.
2012. szept. 21. 19:36
2/3 anonim válasza:
most néztem utána, úgy néz ki, hogy akadálya nincs a dolognak. ő lesz a tulaj, te meg az üzembentartó (te fizeted a biztosítást, te felelősséged a műszaki stb.)
tehát a válasz: igen
3/3 anonim válasza:
most láttam, hogy írtál még hozzá. biztosítóknál érdeklődj, de szerintem jobban jártok ha te vagy az üzembentartó, mert neked olcsóbb lesz a biztosítás, és gondolom amíg a fiad nem szerzi meg a jogsit, és nem használja az autót addig te fizetsz utána, és szerintem nem mindegy, hogy mekkora az az összeg. ilyen szempontból jobb ha üzembentartó vagy, de ha ez nem számít, akkor lehet ő a kizárólagos tulaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!