Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki jön a szigetre? (-1 nap,...

Ki jön a szigetre? (-1 nap, Tankcsapdaaaa)

Figyelt kérdés

Áá izé.szal ki jön -1 napra?:) (Tankcsapda yeeahh!) jó lenne ha sokan lennénk,mint valami nagy család :D

mellékesen...új ismeretséget akarok,Bács-Kiskun megyébe lakom,nem akarom pontosan leírni hol de azért,valahogy körül "írom"...dunaújváros közel van hozzám :D van egy gördeszkám is..de nincs kivel mennyek =/ szóval fiúk,lányok jelentkezését várom ^^ kérek egy e-mail címet,vagy msn..nem szeretném személyessé tenni.

2009. aug. 1. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
én megyek:D és a -1. napraaaa!! életem első szigete,haverockal megyek elég sokan leszünk(felnőttek is) de ha gondolod csatlakozhatsz hozzánk:P Ja és Pest megyeiek vagyunk..
2009. aug. 1. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Pár haver viszont KomáromixD
2009. aug. 1. 20:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Ohh yeeah :D akkor nem tudom,asszem 9 nap van még hátra.De vmi msn...nha jó...leírom én inkább xD dudlesz.csiko@hotmail.com ennyit erről :D
2009. aug. 1. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Uhh:S ne haragudj h nem vettelek fel csak kicsit későn néztem vissza erre a kérdésrexP bocsi.. am el tudtál menni?:D szted milyen volt?xD
2009. aug. 18. 14:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát...elmegy (: jó volt a tcs áááhh *.* meg úgy minden...de maga a sziget...hát nem tudom.nekem életem első szigete volt,és nem tetszik...sok a külföldi.és nagyon drága minden :S szal ha mennék is akkor is sok lével mennék :D
2009. aug. 19. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!