Rendőrség szembesités mi van ott?
Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy kerülhetek e bajba ha autó lopással gyanúsítanak.De nem lett ellopva az autó csak megkért egy lány hogy agyam el neki én ugy tudtam hogy az ő tulajdonába van csak alkatrésznek adtam el 250000ezer ft-ért abból 150000ezer ft kellet neki 100ezeret elvettem magamnak de nem mondtam meg neki.és feljelentet engem hogy elloptam a kocsit de nekem tanum van rá hogy árulta az autót mert egy barátom meg is akarta venni.És most voltam kihallgatássón és elmondtam mindent nekem csak az lehet a bünöm hogy 100ezer ft eltettem és a kocsiról nem volt adás vételi írva mert nem értek hozzá,de a kocsit vissza vásárolta a tulaj így most az ő tulajdonábban van mert utolag ki derült nem is a lányé volt hanem egy férfié csak ajándékozási szerzödés volt a lánnyal
nem voltam még büntetve:Igy lehet valami bajom ebből? nagyon szépen kösszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!