Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rendőrség szembesités mi van ott?

Gábér kérdése:

Rendőrség szembesités mi van ott?

Figyelt kérdés

Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy kerülhetek e bajba ha autó lopással gyanúsítanak.De nem lett ellopva az autó csak megkért egy lány hogy agyam el neki én ugy tudtam hogy az ő tulajdonába van csak alkatrésznek adtam el 250000ezer ft-ért abból 150000ezer ft kellet neki 100ezeret elvettem magamnak de nem mondtam meg neki.és feljelentet engem hogy elloptam a kocsit de nekem tanum van rá hogy árulta az autót mert egy barátom meg is akarta venni.És most voltam kihallgatássón és elmondtam mindent nekem csak az lehet a bünöm hogy 100ezer ft eltettem és a kocsiról nem volt adás vételi írva mert nem értek hozzá,de a kocsit vissza vásárolta a tulaj így most az ő tulajdonábban van mert utolag ki derült nem is a lányé volt hanem egy férfié csak ajándékozási szerzödés volt a lánnyal

nem voltam még büntetve:Igy lehet valami bajom ebből? nagyon szépen kösszönöm

#valakivel történt ilyen
2012. szept. 20. 19:19
 1/1 anonim válasza:
szia szembesítésnek az a lényege hogy amit a vallomásodban elmondtál az az illető szemébe is elkel mondanod. De nem vagy köteles részt venni viszont megjelelni igen. Szembesítés előtt meg kérdezik kívánsz e részt venni, és mondhatod hogy nem.(tudom mert én is most voltam.) És igen sajnos lehet bajod belőle, ha be tudják bizonyítani hogy te adtad el(de mivel beismerted)ne aggódj ha nem voltál büntetve max. felfüggesztettet kapsz.
2012. szept. 27. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!