Ti is szerettek autóval behajtani a pocsolyákba?
Figyelt kérdés
Én ilyen esős időkbe mindig keringek a pocsolyás helyeken, egyszerűen megunhatatlan :D2012. szept. 20. 17:24
1/5 anonim válasza:
Én is imádom, amikor belemegyek a víbe, főleg olyan helyen, ahol nagy nyomvályú van az úton,és lehetőleg ne városan levő út legyen, mert ott csak döcögni lehet, haladni nem igazá.Ha van ilyen az úton, akkor abban megyek, és nagyon élvezem, ahogy hallom, hogy a víz nekicsapódik az alváznak, meg a kerékdobnak, meg ahogy látom, hogy csapom szét a vizet kétoldalra.De a legjobb akkor is a hangja :D-.Egyszerűen imádom.
Meg azt szeretem nézni, ahogy belemegy egy autó a vízbe és szanaszét csapja.
http://www.youtube.com/watch?v=GuIBj0R2ui4&feature=related :DDD
2/5 A kérdező kommentje:
Én is imádom :D de én városba is, erre nálunk vannak olyan méllyedések meg kátyúk h még 20-nál is felcsapja a házak tetejére is amik az út mellett vannak :D
2012. szept. 20. 18:08
3/5 anonim válasza:
rohadjon meg aki olyanokat csinál mint ami a videóban van-.-
4/5 anonim válasza:
Az az igazi, amikor a ház tetejére felcsapja :D
5/5 A kérdező kommentje:
embereket nem szoktam lecsapni, ennek ellenére ha véletlen gyaloglok nagyon figyelek :)
2012. szept. 21. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!