21 éves fiúk és lányok! Mennyire érzitek magatokat felnőttnek?
20 éves vagyok, lány, és kinézetre 16nál nem vagyok több. :D
nem érzem magam felnőttnek. 50 évesen sem fogom :)
Nem vagyok anyagilag független, nincs saját lakásom, családom, most fejeztem be a tanulmányaim, munkát keresek még, anyám főz, mos rám, ebből a szempontból nem érzem magam felnőttnek.
A gondolkodásom viszont már évekkel ezelőtt is élesebb volt, mint a legtöbb felnőtté, eszesebb, felelőségteljesebb, megbízhatóbb vagyok, mint a legtöbb felnőtt.
A testem fiatal, de fejlett és izmos, a bőröm puha és finom, nincsenek ráncaim, de a hajam őszül.
Akkor fogom majd igazán felnőttnek érezni magam, ha független leszek a szüleimtől, saját lakásban élek és magamat tartom el, amitől előreláthatólag még több év ambiciózus melózás és spórólás választ el.
Semennyire:D Sőt, most van fogszabim és úgy nézek ki, mint egy 14:D
21/L
Én egyáltalán nem érzem magam felnőttnek, és nem is szeretném annak érezni magam :D
21/F
22éves vagyok.Én határozottan igen,mivel dolgozok már,üzletelek,szüleim már nem tartanak el,sportolok,nem az a legfőbb gondom,hogy "há mikor megyünk beb_szni",nem drogozok.Ezek.
De tudok hülye is lenni amikor kell,akkor komolytalan,de ez egy jó.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!