Mi az: Hosszú, kemény, és ha a szádba teszed és ki-be huzogatod, akkor egy idő valami fehér "lötty" fog kifolyni belőle?
Figyelt kérdés
Nah, szerintetek mi az? :) Ha nem sikerül megfejteni, elárulom. :P2009. aug. 1. 12:37
11/13 anonim válasza:
van egy ilyen is: miaz? a kutyák fél lábbal csinálják, a férfiak állva, a nők meg ülve?
előbb csak a kérdést olvasd, és úgy írj légyszi, ha érdekel, és csak utána olvasd el a válaszomban a megoldást! :)
Válasz: Kézfogás
Meg pl mi a közös a matekban és bennem? V.: a szám
Mi a közös a szomszéd angol fiúban, és a borotvában? V.: J ó z s i l e t t (jószi lett, és jó zsilette, mint a borotva)
Mi a külömség köztem és valaha között? V.: szebb vagyok mint, valaha!
És még egy uccsó! Mi a külömbség víz, és az ikrek között? V.: az egyik H2O, a másik Ó, hát kettő!
:)
12/13 anonim válasza:
uccsó vagyok, a józsis, nem jószi lett, hanem józsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!