Hogy lehet a DVDRip és a BDRip-nek egyforma a felbontásuk?
Figyelt kérdés
A DVDRip-nek 656x272
A BDRip-nek 656x272
Én meg úgy hallottam hogy a BDRip 720-tól vannak megadva.
BDRip felbontása:
720x304
720x384
720x400
720x404
2012. szept. 20. 00:28
1/1 anonim válasza:
Olyan felbontásban rippeled, amilyenbe akarod, ezek nem ipari szabványok. Nincs ilyen szabály, hogy BD-t csak min ekkorában lehet rippelni. De nyilván mondjuk nincs sok értelme olyan kis felbontásban rippelni BD-t vagy BR-t, hogy ne jöjjenek ki a nagy felbontású forrás előnyei. Tehát pl. 320x240-ben már ritkán lehet látni a különbséget a BDRip és a DVDRip között. Olyan viszont előfordulhat, hogy egy rippelő vagy megosztó csoport megállapodik abban, hogy milyen ripeket csinálnak, tehát megbeszélik, hogy fiúk, ne csináljatok 720-tól kisebb ripet. De ez az ő magánügyük, engem nem kell, hogy ez érdekeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!