KretoX kérdése:
Lenne egy nagyon Fontos kérdésem! 50 cm3-as Robogóra ( ha úgy tetszik kis motorra, segéd motorra ) Mennyi Idős kortól Lehet elkezdeni a Jogsit? Mert mint, ha azt halottam volna, hogy felemelték 16 éves korra!?
Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 22:53
1/4 anonim válasza:
Így van 14 éves kortol lehetett de már nem nagyon érdemes mert a motoros oktatás szünetel oktobertől ugy tudom január 19. étől pedig az M kategória 14 ről 16 De az A1 is 16 ugyhogy érdemes A1 et csinálni! :)
A B az marad 17
C kategória 18 ról 21
CE kategória 18 ről 21 ha minden igaz de lehet hogy 24 azt nem tudom pontosan
D kategória buszos jogsi 21 ről 24 re elemkedik 2013. Jan.19 :)
Remélem tudtam segíteni ! :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !!! Nagyon sokat segítettél !
2012. szept. 19. 18:45
3/4 anonim válasza:
nincs mit! :-) Jó vizsgázást ! :)
4/4 anonim válasza:
Ilyen hülyeséget összehordani, hogy a 125 kismotorra, meg az 50 smkp-ra is 16 éves kortól lehet lerakni... Nem 14 éves kortól lehet lerakni az úgynevezett AM Kategóriát amivel belföldön 14, illetve külföldön 16 éves kortól vezethetsz. Ezen mi olyan nehéz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!