Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Félsz meghalni, félsz a...

Félsz meghalni, félsz a halàltol?

Figyelt kérdés
És mit gondoldz,mi lesz ha meghalsz?Mi történik majd?
2009. júl. 31. 21:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
nem én nem félek.Igent mondok a halálra és igent az életre is.Nem gondolkodok rajta, megtudom, hogy mi lesz ha meghalok.
2009. júl. 31. 21:34
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Meghalni nem félek inkább attól hogy hogy halok meg.Nagyon félek attól hogy szívrohamban vagy valami fájalmasan halok meg.HOgy mi lesz majd azt nem tudom majd kiderül ha meghalok :D de remélem még messze van az mert csak 15 vagyok.

És te kedves kérdező félsz?

2009. júl. 31. 21:44
 3/12 anonim válasza:
93%

Fiatalon, vakmerőn Nem féltem!

Középkorúan Igen, félek!-nem indítottam még el a gyerekem az élet útján, sok a dolgom még itt-

Állítólag eljön majd az idő, amikor megnyugodva elfogadjuk,hogy jöjjön aminek jönnie kell.

Mi lesz azután? Bármi is az, Hiszem ha Látom!

2009. júl. 31. 21:55
 4/12 A kérdező kommentje:

Én félek,igen.

Most vagyok 22 éves,és egyre erösebb bennem a halàlfélelem.

Eltemettem magam körül sok embert,sajnos,de én még élni akarok.

Viszont ha belegondolok hogy a pàrom vagy a gyermekem hamarabb meghal mint én,még rémisztöbb.

Szeretnék nagyon hosszu életet,ha lehetne örök életet.

Aki irta hogy egyszer belenyugszunk,és nyugalommal vàrjuk a halàlt,hàt remélem nàlam is bekövekezik.

Halàl utàn nem tudom mi lesz,remélem valami lesz.És nemcsak egyszerüen megszünök létezni.

A legszebb az lenne ha ujra születnénk,csak mi azt nem tudnànk,hogy ujra születtünk.

Lehet màr egyszer meghaltam?

Nagyon foglalkoztat ez a kérdés.

2009. júl. 31. 22:15
 5/12 anonim ***** válasza:

Én még sosem gondolkoztam ezen. Nem akarok meghalni, de egyszer muszáj lesz. És én úgy gondolom, hogy ha meghalok, utána nincs semmi, csak lebomlik a szervezetem, táplálja a talajt, és kész. Inkább vigyázok magamra, hogy a lehető legtovább éljek. Sajnos nekem is sok rokonom halt meg mostanában (többek között apu, a mamám, a papám...).

17/F

2009. júl. 31. 22:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem félek, mindenkivel megesik néhanapján. Attól félek, hogy öregen, betegen és gyengén halok meg, minden büszkeségemtől megfosztva. Inkább essek el gyorsan, valami jó, vagy jónak tartott cél érdekében, meghökkentő életem méltó befejezéseként:)
2009. júl. 31. 22:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja, és szerintem nem most kell azzal törődnöm, hogy mi történik azután, hogy már nem leszek. Ráérek ezen gondolkozni az utolsó pillanatban is. Addig itt az életem, amit élnem kell! Most ez a legfontosabb:)
2009. júl. 31. 22:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem a haláltól, hanem az odavezető úttól félek.
2009. júl. 31. 22:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Én sem a haláltól félek, inkább csak attól, hogy fájdalmas lesz.
2009. aug. 1. 02:14
 10/12 anonim ***** válasza:
87%
Ha meghalok utána is létezni fogok,úgyhogy a haláltól egyáltalán nem félek,inkább csak az öregedéstől.Mikor már öreg vénember leszek nem álmodozhatok,hiszen tudom hamarosan lejár az időm.
2009. aug. 1. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!