Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hip-Hopp, Néger rapp East...

Hip-Hopp, Néger rapp East Coast-West Coast Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Izéé azlenne akérdésem hogy ezmost hogyan van hogy East Coast és West Coast olyan nagy ellenségek vagy mi hogy ugye pl Tupac a west coast királya rappel pl 50centel aki east coastos valaki ezt irja le nekem hogy mia története vagy a lényege az egésznek..

2012. szept. 18. 14:55
 1/6 anonim válasza:
ennek a történetnek vége, sajnos Pac halálával ért véget, mára nincs rivalizálás, esetleg a chrips meg bloods , ha esetleg nem tudnád a hip hop hazája california, akkor east Biggie volt , west meg 2Pac, és hozzájuk lemezkiadó cég
2012. szept. 19. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmi különös nincs ebben, mindössze annyi, hogy a 90-es években elkülönült a hangzásuk. Szerintem nem is volt ellenségeskedés a két partvidék között, sokan csak Pac és Biggie vitáját fogják fel annak.
2012. szept. 22. 09:14
 3/6 anonim válasza:
2pac hogy rappelne már 50centtel..?
2012. okt. 25. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Ahogy az 1. írta ennek vége van...

2pac és Biggie halálával ért véget minden...

50 Cent-nek nem sok köze volt ehhez. És ha jól tudom a West Coastos volt... remélem nem mondtam nagy hülyeséget : )

2013. jún. 10. 20:32
 5/6 Sidszabi válasza:
50 forint az semelyikbe se volt ő south coastos volt
2013. júl. 13. 00:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Tupac sehogyse rappel 50 Cent-el mert ő már évekkel azelőtt meghalt mikor 50 még meg sem jelent a rap színterén. Az internet tele van olyan mixekel ahol pl: együtt rappel Eazy-E, The Game, Nate Dogg, Biggie vagy mondjuk Eminem. Gondolom ilyenben láttad őket együtt de ők sose rappeltek így egyszerre mind. 50 pedig valóban East-es de ennek manapság már nincs akkora jelentősége, ezért is volt például hogy együtt rappelt Dr. Dre(West), Eminem (Midwest) és 50 Cent(East) mert ennek a rivalizálásnak rég vége. Hangzásban talán még mindig elkülönülnek de konfliktus igazából csak 2Pac és Biggie között volt amit eléggé felfújtak és neveztek el East-West balhénak. De ennek az ő halálukkal vége lett.
2013. júl. 13. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!